Μπουντεσλίγκα: Μόνο με τα γκολ σήμερα

Φτάσαμε στην 8η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα και σήμερα το κουπόνι είναι πολύ πλούσιο. Έξι αναμετρήσεις στο μενού μας με τις ομάδες της κορυφής να είναι όλες σε δράση και με το ντέρμπι Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ να κλέβει σίγουρα την παράσταση. Για σήμερα έχω συνοψίσει τις επιλογές μου σε μια τριάδα, μια δυάδα και ένα μονό. Θα είμαι αρκετά Λακωνικός και θα μπώ κατευθείαν στο…ζουμί.

Σήμερα όπως καταλάβατε από τον τίτλο έχω επιλέξει να ασχοληθώ μόνο με γκολ. Η Γερμανία γενικά είναι χώρα που μας προδιαθέτει να στρεφόμαστε εκεί, ενώ και το πρόγραμμα σήμερα είναι τέτοιο που δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς. Για την τριάδα μου, έχω πάρει τρία over-άκια. Ξεκινάμε με αυτό της Λειψίας κόντρα στη Βόλφσμπουργκ με δύο άκρως επιθετικές ομάδες και το 1,62 να μπορούσε να είναι και κάτω από 1,50. Επειδή μιλάμε για τριάδα, μας κάνει. Προχωράμε στο άλλο over που είναι από το Βέρντερ – Χέρτα. Στην ίδια λογική και το ματς αυτό. Ίδια απόδοση για ζευγάρι που σίγουρα θα μας δώσει το G/G, αλλά θεωρώ ότι και το over δεν σπαέι. Κλείνω την τριάδα με το over στο Ντίσελντορφ – Μάιντς. Ίσως το πιο ρισκαδόρικο από τα τρία αλλά ειλικρινά το πιστεύω πολύ και στο 1,70 το «αγοράζω».

Πάμε στη δυάδα μας που είναι βασισμένη στη λογική G/G και N/G… Aμφίσκορο έχω επιλέξει στην αναμέτρηση της Ουνιόν με τη Φράιμπουργκ. Ικανή στην έδρα της η γηπεδούχος, πολύ επικίνδυνη επιθετικά η Φράιμπουργκ και το G/G μου φαίνεται θα επιβεβαιωθεί με σχετική ευκολία. Αντίθετα N/G έχω επιλέξει στην αναμέτρηση της Άουγκσμπουργκ με τη Μπάγερν με τους Βαυαρούς να είναι το ακλόνητο φαβορί και να ψάχνουν μια άνετη νίκη ενόψει και των υποχρεώσεων της για την Ευρώπη την ερχόμενη εβδομάδα.

Κλείνω με το ματς της ημέρας που δεν είναι άλλο από το Nτόρτμουντ – Γκλάντμπαχ. Αμφότερες ομάδες με έφεση στο σκοράρισμα, φέτος είναι ιδιαίτερα παραγωγικές και ειδικά η Ντόρτμουντ πέραν του ότι σκοράρει, δέχεται και με ευκολία γκολ. Η πρωτοπόρος Γκλάντμπαχ θα σκοράρει σίγουρα. Το G/G είναι αδιαπραγμάτευτο, αλλά θα πάμε για το κάτι παραπάνω ψάχνοντας το over 3.5 σε απόδοση 2,15

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Μονό

(19:30) Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ Over 3.5 2,15

Δυάδα

(16:30) Ουνιόν – Φράιμπουργκ G/G 1,62

(16:30) Άουγκσμπουργκ – Μπάγερν N/G 1,85

Τριάδα

(16:30) Λειψία – Βόλφσμπουργκ Over 2.5 1,62

(16:30) Βέρντερ – Χέρτα Over 2.5 1,62

(16:30) Ντίσελντορφ – Μάιντς Over 2.5 1,70

Οι αποδόσεις από τις σημερινές μου προτάσεις στη Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Share on Facebook