Δευτεριάτικη πεντάδα αξιώσεων!

Μια πεντάδα για σήμερα από μένα, με καρναβαλικούς ρυθμούς. Η απόδοση στο παρολί εξαιρετική και σίγουρα αξίζει τον κόπο να ρίξεις μια ματιά…

Θα ξεκινήσω με το Goal Goal στο ΟΦΗ – Άρης. Σε τρομερή κατάσταση οι γηπεδούχοι, παράγουν πολλές φάσεις σε κάθε παιχνίδι και μπορούν σίγουρα να σκοράρουν κόντρα στον προβληματικό Άρη. Όμως, οι Θεσσαλονικείς έχουν αρχίσει να πιέζονται πολύ με τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ, οπότε θα πάνε για τη νίκη στην Κρήτη, που θα είναι καθοριστική για την είσοδο στην εξάδα. Θεωρώ πως θα δούμε γκολ εκατέρωθεν και θα ποντάρω στο αμφίσκορο. Η απόδοση είναι στο 2,16!

Στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, περιμένω ένα κλειστό ματς ανάμεσα στη Γουότφορντ και τη Γουέστ Μπρομ. Οι δυο τους έχουν από τα καλύτερα ρόστερ στην κατηγορία και βασίζονται στην πολύ καλή αμυντική τους λειτουργία. Δεν θα ασχοληθώ με το τελικό σκορ, αφού αυτό μπορεί να κριθεί στο ένα γκολ. Θα στηριχθώ στην ισοπαλία στο ημίχρονο, η οποία παίζεται με 2,08.

Άλλο ένα Χ στο ημίχρονο είναι το τρίτο μου σημείο για σήμερα. Αυτή τη φορά στη Β’ Ισπανίας και το Μάλαγα – Σαραγόσα. Είναι πάρα πολύ κρίσιμο ματς και για τους δύο, αλλά ιδιαίτερα για τη Μάλαγα, που πρέπει να κερδίσει για να μην γίνει νούμερο ένα φαβορί για τον υποβιβασμό. Άρα, συμπεραίνω οτι θα δούμε ένα πολύ κλειστό ματς και τουλάχιστον στο πρώτο μέρος, θα δούμε ισορροπία. Πληρώνει επί 1,87.

Συνεχίζω με Κύπρο και το διπλό στο Ανόρθωση – Πάφος. Μέτρια ομάδα η γηπεδούχος, έχει πάψει εδώ και καιρό να ασχολείται με το πρωτάθλημα και όλη της η προσοχή έχει στραφεί στο κύπελλο, που έχει και τη μοναδική ευκαιρία να διακριθεί φέτος. Αντίθετα, η Πάφος είναι ομαδάρα, έχει πολλές ελπίδες για πρωτάθλημα, ξεκούρασε βασικούς στο πρόσφατο ματς κυπέλλου και πάει με ότι καλύτερο διαθέτει στο “Αμμόχωστος”. Η νίκη των φιλοξενούμενων πληρώνει επί 2,19.

Η σημερινή μου πεντάδα ολοκληρώνεται με τον άσο, με 1,5 γκολ χάντικαπ υπέρ της Τσάβες, στον αγώνα με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Έχοντας δει κάνα δυο ματς της φιλοξενούμενης τελευταία, ξέρω οτι δεν πρόκειται για κάτι το ιδιαίτερο. Έχει ορισμένους σημαντικούς ποδοσφαιριστές, αλλά είναι ομάδα χωρίς επιθετικότητα και κάνει και λάθη στην άμυνα. Αν προσθέσουμε και το γεγονός πως είχε αγώνα με τη Μίντιλαντ την Πέμπτη για την Ευρώπη και θα δώσει επαναληπτικό σε λίγες μέρες στη Δανία, σίγουρα πιστεύω πως θα δεν θα “διαλύσει” την αντίπαλό της σήμερα. Η Τσάβες αν χάσει, θα χάσει με ένα γκολ διαφορά και δύσκολα. Άρα, πάω με το 1 στο ασιάτικο χάντικαπ, με 1,5 γκολ πλεονέκτημα υπέρ των γηπεδούχων, το οποίο πληρώνει επί 1,71.

Η πεντάδα μου πληρώνει επί 31,46. ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να με ακολουθήσεις!

Share on Facebook

Οι αποδόσεις ήταν αυτές όταν γραφόταν το άρθρο και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |