Δυνατή τριάδα από τη Σούπερ Λίγκα (18/2)

Καλημέρα σε όλους! Όπως κάθε Κυριακή, έτσι και σήμερα θα ασχοληθώ με την αγαπημένη μου Σούπερ Λίγκα. Φυσικά ξεχωρίζει το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, ενώ η ΑΕΚ απέναντι στην Κηφισιά παραμονεύει για να αρπάξει την ευκαιρία. Το σημαντικό ματς για την παραμονή Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα συμπληρώνει το σημερινό πρόγραμμα.

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα (15:30)

Στο 0-0 στην έδρα της Κηφισιάς έμεινε ο Βόλος την περασμένη αγωνιστική και αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Πάντως, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αχιλλέας Μπέος κατηγορήθηκε για ρατσιστική επίθεση στον Τετέι και τώρα απειλείται να χαθεί το ματς αν αποδειχθεί το συμβάν. Από την άλλη μεριά, ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε με τη σειρά του στο 0-0 εντός έδρας με τον Άρη. Αυτό το αποτέλεσμα μόνο ως επιτυχία λογίζεται ύστερα από τόσο άσχημο σερί για τους Γιαννιώτες. Ανάμεσα στις δύο φαίνεται πως οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε λίγο καλύτερη κατάσταση και επιπλέον με μια νίκη πλησιάζουν στο -1. Θα το τολμήσω. 2 (3,81)

ΑΕΚ – Κηφισιά (19:00)

Από το 1-1 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ προέρχεται η ΑΕΚ και αυτή ήταν η 7η φετινή της ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Θεωρητικά η “Ένωση” θα πάρει το ματς και θέλει να δει τι θα γίνει στο ντέρμπι της Τούμπας, αφού σε περίπτωση ήττας του ΠΑΟΚ θα βρεθεί εκείνη στην κορυφή μετά το πέρας της αγωνιστικής. Πάντως, η Κηφισιά βρίσκεται σε καλή κατάσταση με τον Μπράτσο στον πάγκο, καθώς στα δύο παιχνίδια του μετράει μία νίκη και μια ισοπαλία και όπως είπαμε παραπάνω ενδέχεται να κατοχυρωθεί υπέρ της το ματς με το Βόλο. Γκολ και θέαμα θέλουν να δουν από τις εξέδρες στη Νέα Φιλαδέλφεια σήμερα και λογικά έτσι θα γίνει. 1 & Over 3,5 (2,25)

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να με ακολουθήσεις στη Σούπερ Λίγκα!

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (20:30)

Την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας γνώρισε ο ΠΑΟΚ την περασμένη Τετάρτη. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τον δικέφαλο μετά από 20 αγώνες σε οποιαδήποτε διοργάνωση στην έδρα του. Στο πρωτάθλημα είχε προηγηθεί η ισοπαλία 1-1 με την ΑΕΚ πάλι εντός. Σήμερα, η ομάδα του Λουτσέσκου θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αφού με μια νέα απώλεια η πίεση από κάτω θα είναι μεγαλύτερη. Ο Ολυμπιακός με τον Μεντιλίμπαρ να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο κέρδισε 1-0 τη Φερεντσβάρος και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους “16” του Κόνφερενς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα, οι “ερυθρόλευκοι” προέρχονται από το εύκολο 4-0 επί του ΟΦΗ και θέλουν οπωσδήποτε νίκη απόψε για να μπουν ξανά στο κυνήγι του τίτλου. Το μομέντουμ ΄και η… ανάγκη αυτήν τη στιγμή είναι με τον Ολυμπιακό και δείχνει πως μπορεί να φύγει από την Τούμπα έστω χωρίς να χάσει. Χ2 & Over 1,5 (2,55)

Share on Facebook

Οι αποδόσεις ήταν αυτές όταν γραφόταν το άρθρο και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ