Επιλογές από Ολλανδία στο 5,67!

Τι μου κάνετε παιχταράδες μου; Παρασκευή σήμερα, μία ανάσα πριν το τούμπανο Σαββατοκύριακο που έρχεται. Έχουμε φουλ αγωνιστική δράση στην Β΄ Ολλανδίας κυρίως, οπότε λέω να ασχοληθώ με αυτά τα ματσάκια σήμερα.

Ξεκινάω από την Α’ κατηγορία, με το ζευγάρι Χέρακλες – Τβέντε. Συμπλήρωσαν 10 παιχνίδια χωρίς νίκη οι φιλοξενούμενοι. Κάκιστη εκτός έδρας η Τβέντε, ενώ η Χέρακλες παραμένει αήττητη στα 9 από τα 10 τελευταία εντός της. 1Χ και γκολ αμφίσκορο η επιλογή μου.

Ολοκληρώνω με 3άδα από τη Β κατηγορία Ολλανδίας με απόδοση 5,67! Τρία παιχνίδια με combo διπλή ευκαιρία μαζί με αμφίσκορο, αφού σε αυτή την κατηγορία μπαίνουν πολλά γκολ κάθε αγωνιστική. Τώρα αν θέλει κάποιος να τα παίξει όλα μαζί, με απόδοση πάνω από 10,00, αξίζει μερικά ψιλά.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:00) Χέρακλες – Τβέντε 1Χ&GG 2,11
(τριάδα)
(21:00) Ντε Γκράαφσαπ – Ντόρντρεχτ 1Χ&GG 1,72
(21:00) Μάαστριχτ – Ουτρέχτη Β 1Χ&GG 1,82
(21:00) Ναϊμένγκεν – Φόλενταμ 1Χ&GG 1,81

Παίξε νόμιμα με ανταγωνιστικές αποδόσεις! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Share on Facebook