Απόψε ξεκινάει τη δική του μάχη στη φετινή φάση των ομίλων ο Ολυμπιακός που δίνει με το «καλημέρα» ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια του, όσον αφορά το θέμα πρόκρισης στους «16», αφού είναι σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο μαζί με τις Τότεναμ την οποία και φιλοξενεί απόψε, Μπάγερν και Ερυθρό Αστέρα.
Το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» προηγείται χρονικά (19:55) και θα ξεκινήσουμε από εκεί. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στους ομίλους και θα κληθεί να αντιμετωπίσει για ακόμα μια φορά τη φιναλίστ της προηγούμενης σεζόν. Βέβαια τις άλλες δύο φορές τα κατάφερε εξαιρετικά λυγίζοντας τις Λεβερκούζεν και Ατλέτικο. Με τον Μαρτίνς στον πάγκο οι «ερυθρόλευκοι» είναι αήττητοι στην Ευρώπη με ρεκόρ 7-2-0 ενώ την τρέχουσα περίοδο η άμυνα τους έχει παραβιαστεί μόλις μια φορά σε 810 αγωνιστικά λεπτά! Στην Σούπερ Λιγκ πέτυχε την εμφατικότερη νίκη του για φέτος με 5-0 κόντρα στο Βόλο και υποδέχεται τα «σπιρούνια» με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Η Τότεναμ που καθιερώνεται στο θεσμό με την 4η συνεχόμενη παρουσία της, την αγωνιστική που πέρασε για την Πρέμιερ θύμισε κάτι από πέρυσι όντας εντυπωσιακή και αποτελεσματική επικρατώντας με 4-0 της Πάλας. Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λο Σέλσο (Μ, 3/0) ενώ ενοχλήσεις αντιμετωπίζουν οι Γουόκερ – Πίτερς (Α, 3/0) και ο σέντερ μπακ Σάντσες (4/0), με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι διαθέσιμος. Ο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος αφού δεν έχει απόντες, με τον Σεμέδο να επιστρέφει. Το διπλό της Τότεναμ είναι πολύ χαμηλά για να ασχοληθούμε. Θεωρώ ότι η γρανιτένια άμυνα του Ολυμπιακού θα παραβιαστεί αλλά δεν βλέπω επίσης πως θα κρατήσουν και οι Άγγλοι το μηδέν. Το G/G εδώ η επιλογή μας σε απόδοση 1,70.
Στο άλλο ματς του ομίλου η Μπάγερν υποδέχεται τον Αστέρα που έχει να ανεβεί μια τεράστια ανηφόρα. Οι Βαυαροί προέρχονται από το 1-1 μέσα στη Λειψία και μάλλον θα βγάλουν αντίδραση πάνω στους Σέρβους που είναι αήττητοι εντός και εκτός συνόρων εδώ και 8 ματς. Στην Ευρώπη έχει 4 σερί ισοπαλίες και 4 G/G. Απόψε τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το ματς θα πάει εκεί που το θέλει η Μπάγερν. Δυστυχώς για τους Σέρβους βλέπω την Μπάγερν να μπαίνει αγριεμένη και διατεθημένη να βάλει όσα μπορεί. Οι αποδόσεις στις βασικές επιλογές είναι στα…τάρταρα οπότε θα πάμε για combo ώστε να πάρουμε μια τίμια απόδοση. Το 1 & Over 3.5 στο 1,67 φαίνεται μια χαρά (οι τολμηρότεροι ας δουν και το 1 & Οver 4.5). Για τους γηπεδούχους δεν υπολογίζεται ο Αλάμπα, ενώ από πλευράς Αστέρα δεν ταξίδεψαν στο Μόναχο ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός Τομανέ (2/0, 3/1) λόγω τιμωρίας και ο Σέρβος αμυντικός μέσος Γιόβιτσιτς (3/0, 1/1) λόγω τραυματισμού.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ
(19:55) Ολυμπιακός – Τότεναμ G/G 1,70
(22:00) Μπάγερν Μονάχου – Ερ. Αστέρας 1 & Over 3.5 γκολ 1,67 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).