Καλημέρα σε όλους! Μπαίνουμε σιγά σιγά σε ρυθμό επανέναρξης των πρωταθλημάτων μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και έχουμε μπροστά μας μια… κανονική Παρασκευή με αγώνες από Μπουντεσλίγκα, Λα Λίγκα και Λιγκ 1! Πάμε να δούμε μια ωραία τριάδα από αυτά τα ματς.
Ντόρτμουντ – Ζανκτ Παουλί (21:45)
Από την ήττα 2-1 στην έδρα της Ουνιόν προέρχεται η Ντόρτμουντ και αυτή ήταν η δεύτερη φετινή αποτυχία και επίσης δεύτερη σερί εκτός έδρας. Από την άλλη μεριά, η Ζανκτ Παουλί μετά από δύο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα ήρθε η εντός έδρας ήττα με 3-0 από τη Μάιντς για να προσγειώσει ξανά τους νεοφώτιστους στην σκληρή πραγματικότητα. H Ντόρτμουντ συνεχίζει να μη χάνει εδώ και 38 συνεχόμενα ματς που έχει δώσει Παρασκευή βράδυ, ενώ η Ζανκτ Παουλί δείχνει να είναι πιο επικίνδυνη μακριά από το Αμβούργο. Δεν είναι εύκολο το ματς για τους γηπεδούχους. GG (1,80)
Μονακό – Λιλ (21:45)
Εξαιρετική είναι μέχρι στιγμής η Μονακό, η οποία αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στην έδρα της Ρεν πέρασε νικηφόρα με 2-1 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Μεσοβδόμαδα οι Μονεγάσκοι υποδέχονται τον Ερυθρό Αστέρα για την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και έχουν την ευκαιρία να παραμείνουν αήττητοι. Από την άλλη, η Λιλ μετά τον θρίαμβο επί της Ρεάλ νίκησε -έστω και δύσκολα- με 2-1 την Τουλούζ και πήγε ήσυχη στη διακοπή. Ακολουθεί το εκτός έδρας στη Μαδρίτη απέναντι στην Ατλέτικο για την τρίτη αγωνιστική της league phase του Τσάμπιονς Λιγκ. Περιμένω δυνατό ματς ανάμεσα στις δύο “ευρωπαίες”, σίγουρα τον πρώτο λόγο έχουν οι γηπεδούχοι, όμως θα πάω με τα γκολ. Over 3,5 (2,80)
Αλαβές – Βαγιαδολίδ (22:00)
Στο τελευταίο της ματς πριν τη διακοπή η Αλαβές γνώρισε την ήττα με 3-0 από τη Μπαρτσελόνα παρουσιάζοντας αρκετά κακό πρόσωπο. Έτσι, η ομάδα του Μαρτίνεθ έφτασε τις τρεις σερί αποτυχίες και τώρα βρίσκεται μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Η Βαγιαδολίδ, από τη μεριά της, τα πάει ακόμα χειρότερα, καθώς με την εντός έδρας ήττα 2-1 από τη Ράγιο Βαγεκάνο συμπλήρωσε οκτώ σερί ματς χωρίς νίκη και βρίσκεται στο -3 από την επικίνδυνη ζώνη. Η Αλαβές μέχρι και πριν τη διακοπή έδειχνε πιο αξιόπιστη από τη Βαγιαδολίδ, όμως και έχουν περάσει 12 μέρες, αλλά και ο άσος είναι πολύ χαμηλός. Ίσως μια ισοπαλία τη δεδομένη στιγμή να μην χαλάει καμία από τις δύο. Χ (3,80)
ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να με ακολουθήσεις στην πρόταση της ημέρας!