Πολύ λίγες επιλογές σήμερα στο κουπόνι, λέω να πιάσω πάλι την ρακέτα μου, αφού έχουμε ημιτελικούς ανδρών σήμερα στο Γουίμπλεντον. Πολύ δυνατά παιχνίδια που σίγουρα αξίζουν την προσοχή μας.
Τζόκοβιτς – Ναδάλ με 0% γκανιότα* (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
Στις 15:00 ο Νοτιοαφρικανός Άντερσον κοντράρεται με τον Αμερικάνο Ίσνερ σε ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι. Ο Άντερσον έκανε το ματς της ζωής του στα προημιτελικά κόντρα στον μεγάλο Ρότζερ Φέντερερ. Χρειάστηκαν 5 σετ και 24 games στο τελευταίο σετ για να πάρει ο Άντερσον την μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Επομένως η σωματική και πνευματική κόπωση του Άντερσον είναι τεράστια και δεν ξέρω αν θα καταφέρει απόψε να κάνει το ίδιο και να πάρει ακόμα μία μεγάλη νίκη. Ο Ίσνερ από την άλλη είναι εξαιρετικός, με πολύ δυνατό σερβίς έχοντας κατά μέσο όρο 32 άσους σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα ο Αμερικάνος έχει μία μεγάλη ευκαιρία και νομίζω θα την εκμεταλλευτεί.
Στις 17:00, έχουμε τον μεγάλο ημιτελικό ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ράφα Ναδάλ. Μία από τις μεγαλύτερες “κόντρες” του τένις εμφανίζεται ξανά σε Grand Slam μετά το 2015. Ο Σέρβος έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, όμως αν αφαιρέσεις τα παιχνίδια που έγιναν στο χώμα, τότε η διαφορά τους είναι αρκετά μεγαλύτερη (15-7). Ο Τζόκοβιτς δείχνει να έχει βρει ξανά τον ρυθμό του, ενώ οι εξαιρετικές του άμυνες του χαρίζουν πολύτιμους πόντους. Τα τελευταία χρόνια ο Ναδάλ τα βρίσκει σκούρα απέναντι στον Σέρβο και η τακτική του να χτυπάει στο μπάκχαντ του αντιπάλου δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική κόντρα στον Τζόκοβιτς. Θα στηρίξω τον Τζόκοβιτς σήμερα στο 2,00.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ
(15:00) Άντερσον – Ίσνερ 2 1,88
(17:00) Τζόκοβιτς – Ναδάλ 1 2,00
*αφορά την αγορά “νικητής αγώνα”, πριν την έναρξη του παιχνιδιού