Προγνωστικά Ματσωμένος
Προγνωστικά Λαγωνικό
Προγνωστικά Μικρός Guru
TIPS
Προγνωστικά Στοιχηματικές Ταμεία Προσφορά
Ημέρας

Interwetten

Βαθμολογία


4.00 / 5
3 Αξιολογήσεις
Loading...
Interwetten

Interwetten

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις την εγγραφή σου σε μια από τις πιο σύγχρονες πλατφόρμες για online στοίχημα; Δες παρακάτω σε πολύ απλά βήματα πως γράφεσαι την interwetten! Είναι απλό!!! Το νόμιμο στοίχημα σε περιμένει…

 1. Μπες στην interwetten και πάτα το πεδίο “Εγγραφή” πάνω δεξια.
  arxiki-interwetten-matsomenos-gatos
 2. Συμπλήρωσε τα προσωπικά σου στοιχεία.
  προσωπικα-στοιχεια-ματσωμενος
 3. Επέλεξε τον τρόπο με τον οποίο θέλεις να πραγματοποιείς τις καταθέσεις σου.
  Έχεις να επιλέξεις από μια πληθώρα τρόπων πληρωμής: κάρτα, τραπεζικό έμβασμα, πορτοφόλι (πχ skrill, vivawallet), προπληρωμένες κάρτες (πχ paypal, moneysafe)
  τροποι-καταθεσης-ματσωμενος
 4. Για να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανεβάσεις ένα αντίγραφο της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σου, καθώς και έναν πρόσφατο λογαριασμό ΔΕΚΟ (Δ.Ε.Η., εκκαθαριστικός, κλπ)
  εγγραφα-ταυτοποιησης-ματσωμενος

Παίξε Νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Ο Ματσωμένος Γάτος και η παρέα του σας δίνουν καθημερινά τα προγνωστικά τους για το στοίχημα από το 2011. Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη πληροφόρηση του παίκτη, πριν ποντάρει σε κάποιο στοιχηματικό γεγονός. Είμαστε site χωρίς συνδρομές και αυτό μπορεί να συνεχιστεί, ΜΟΝΟ εάν πραγματοποιείτε τις εγγραφές σας στις στοιχηματικές μέσω των banner μας ή των παραπομπών προς τις στοιχηματικές πλατφόρμες που συνεργαζόμαστε. Μπορείτε να βρίσκετε πληροφορίες και αξιολογήσεις για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, θεωρία στοιχήματος και άλλα πολλά.