Καλημέρα και καλή Κυριακή εύχομαι σε όλους! Μετά από ένα διάλειμμα λόγω αναπάντεχων γεγονότων επιστρέφω ακριβώς πάνω στην ώρα για το κυριακάτικο μενού. Στη Σούπερ Λιγκ παίζει η ντερμπάρα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, ενώ και στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν λείπουν οι ματσάρες, όπως πχ το Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία, το Μίλαν -Ίντερ στην Ιταλία και το Μαρσέιγ – Λυών στη Γαλλία. Πάμε να δούμε τι κρατάω από τους ευρωπαϊκούς αγώνες ευθύς αμέσως.
Πρέμιερ Λιγκ
Ξεκινάω με την αναμέτρηση Μπρέντφορντ – Τότεναμ. Η Μπρέντφορντ διαθέτει αρκετά αξιόπιστη επιθετική γραμμή, όμως τον τελευταίο καιρό δεν τα πάει καλά και ειδικά μέσα στο γήπεδό της κάνει… νερά. Η Τότεναμ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς απέχει μόλις 7 πόντους από την επικίνδυνη ζώνη (με ματς λιγότερο βέβαια) και θα προσπαθήσει από εδώ και πέρα να ξεπεράσει τα προβλήματά της και αρχικά να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις και δευτερευόντως να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί. Όλες οι αποδόσεις στα γκολ είναι αρκετά διαβασμένες, οπότε θα πάω με το ενδεχόμενο να μη χάσουν οι φιλοξενούμενοι σε συνδυασμό με γκολ εκατέρωθεν. Χ2 & GG (2,25)
Aφήνω το ματς της Γιουνάιτεντ στην άκρη για… ευνόητους λόγους και πάω κατευθείαν στο ντέρμπι Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι. Δεν είναι καθόλου εύκολο και αυτό, όμως εδώ βλέπω ότι οι γηπεδούχοι στην παρούσα φάση έχουν τον πρώτο λόγο να νικήσουν. Λογικά οι “κανονιέρηδες” θα πάνε το παιχνίδι στη δύναμη και θα δώσουν πολύ βάρος στα στημένα, όπου και υπερτερούν. Όπως τα είπα στην αρχή. 1Χ & Over 2,5 (2,27)
ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να με ακολουθήσεις στα μεγάλα ματς της Κυριακής!
Μπουντεσλίγκα
Έρχομαι πιο κεντρικά και στη Μπουντεσλίγκα βρίσκω δύο ματσάκια. Αρχικά στο Άιντραχτ Φρ. – Βόλφσμπουργκ θα πάω με τα πολλά γκολ εκατέρωθεν. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν εξαιρετική χρονιά σε Γερμανία και Ευρώπη, ενώ η έδρα τους είναι σχεδόν απόρθητη. Από την άλλη, οι “λύκοι” τα πάνε περίφημα μακριά από το γήπεδό τους και θεωρώ ότι μπορούν να βρουν έστω μια φορά το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα. GG & Over 2,5 (1,85)
To άλλο παιχνίδι της ημέρας είναι το Λεβερκούζεν – Χόφενχαϊμ. Στη δεδομένη στιγμή έχουμε πολλά με λίγα με τη Λεβερκούζεν να παρουσιάζεται πανίσχυρη και ειδικά σε ματς με υποδεέστερους αντιπάλους δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Η Χόφενχαϊμ, από την άλλη, αποτελεί πάντα ερωτηματικό για το πως θα παρουσιαστεί, αφού είναι ικανή για το καλύτερο, αλλά και το χειρότερο με κλίση στο… δεύτερο. Άσος με πολλά γκολ. 1 & Over 3,5 (2,18)
Λιγκ 1
Πέντε ματς έχουμε σήμερα στη Λιγκ 1, όμως εγώ θα ασχοληθώ με το ένα και… καλό Μαρσέιγ – Λυών. Η Μαρσέιγ μπορεί να μην πείθει τον τελευταίο καιρό και να προέρχεται από άσχημο αποτέλεσμα (2-0 στην έδρα της Νις), όμως βρίσκει απέναντί της μια Λυών που βρίσκεται σε πολύ περίεργη κατάσταση. Έρχεται με νέο τεχνικό και δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που στα μέσα του πρώτου γύρου εντυπωσίασε με την απόδοση και τα αποτελέσματά της. Πάω με την δυνατή έδρα της Μαρσέιγ. 1 (2,11)