H Αγγλία παίζει μπάλα και στις μικρότερες κατηγορίες. Ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα και σήμερα οι ομάδες θα παίξουν για την 2η αγωνιστική αυτού των ποδοσφαιρικών μαραθώνιων. Σήμερα διεξάγονται όλα τα ματς σε Τσάμπιονσιπ και League One με αποτέλεσμα η διαλογή μας να γίνει πολύ προσεκτικά ώστε να καταλήξουμε στη σημερινή μας πρόταση. Λίντς – Νότιγχαμ και Ίπσουιτς – Σάντερλαντ είναι τα ματς με τα οποία θα ασχοληθούμε.
Η Λίντς του Μαρσέλο Μπιέλσα είναι γνωστό ότι είναι το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας, για την άνοδο της στην Πρέμιερ. Αυτό έγινε σαφές και στην πρεμιέρα της όταν επιβλήθηκε άνετα με 1-3 επί της Μπρίστολ. Στο πρώτο της ματς μπροστά στο κοινό της και κόντρα σε μια ομάδα που στο βάθος στόχος της είναι η 6αδα, θέλει μια ακόμα πειστική εμφάνιση και νίκη ώστε να κάνει το ξεκίνημα της ακόμα καλύτερο. Δυστυχώς ο Μπιέλσα είδε τη γραμμή κρούσης του να αποδυναμώνεται αφού έχασε τον περσινό πρώτο του σκόρερ του Ρούφ, που πήγε στην Άντερλεχτ. Επιστρέφει ο Μπεράρντι, παραμένουν εκτός Εϊλινγκ και Ρόμπερτς. Στη Νότιγχαμ το ντεμπούτο του Σαμπρί Λαμουσί δεν ήταν επιτυχημένο αφού ηττήθηκε εντός από τη Γουέστ Μπρομ. Πρέπει άμεσα να γίνει ανασύνταξη δυνάμεων και μυαλού για να μην ξεκινήσει με 0 στα 2 το πρωτάθλημα. Η αποστολή της πάντως είναι εκ προοιμίου δύσκολη. Παραμένουν νοκ – άουτ Ζοάο Καρβάλιο και Χέφελε, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπεναλουάν. Θεωρώ ότι θα πάρει το ματς η Λίντς και μάλιστα από ημίχρονο.
Πάμε τώρα και στην League One εκεί όπου η Σάντερλαντ ταξιδεύει στην έδρα της Ίπσουιτς ψάχνοντας την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Οι «μαύρες γάτες» υποχρεώθηκαν σε ισοπαλία εντός έδρας από την Όξφορντ από την οποία βρέθηκαν πίσω στο σκορ νωρίς. Σώθηκε έστω και με την ισοπαλία η παρτίδα και με τη διαφαινόμενη επιστροφή του Μακ Γκίντι ελπίζει σε κάτι καλύτερο. Η γηπεδούχος Ίπσουιτς καλείται φέτος να είναι καλύτερη στην έδρα της σε σχέση με πέρυσι αφού με μόλις 3 νίκες όλη τη σεζόν το «Πόρτμαν Ρόουντ» δεν το λές και φρούριο. Στην Πρεμιέρα έκανε το χρέος της και πήρε τη νίκη στη Μπέρτον με 1-0. Στα θετικά οι επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών όπως οι Ντόζελ και Τσέιμπερς. Πιστεύω έντονα στο γκολ εκατέρωθεν το οποίο έχει επιβεβαιωθεί στις τελευταίες του 5 αναμετρήσεις.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ
(14:30) Λίντς – Νότιγχαμ 1/1 2,12
(17:00) Ίπσουιτς – Σάντερλαντ G/G 1,87
Η δυάδα μου παίζεται στη Betshop (κλικ εδώ).