Προκριματικά Μουντιάλ: Κλείνει με στυλ η εθνική, αίμα και άμμος στη Γλασκώβη

Καλημέρα σε όλους! Άλλη μια προκριματική φάση μεγάλης διοργάνωσης φτάνει στο τέλος για την εθνική μας και το αποτέλεσμα δεν είναι για άλλη μια φορά αυτό που θα θέλαμε. Η Ελλάδα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της με το αδιάφορο ματς στην Ουγγαρία κόντρα στη Λευκορωσία, τη στιγμή που στη Γλασκώβη η Σκωτία αντιμετωπίζει τη Δανία για να δούμε ποια ομάδα θα πάρει την απευθείας πρόκριση και ποια θα πάει στα play off για το Μουντιάλ. Στον τρίτο όμιλο όλα έχουν κριθεί και οι αναμετρήσεις Κόσοβο – Ελβετία και Σουηδία – Σλοβενία έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα. Πάμε να δούμε τι κρατάμε από αυτά τα τέσσερα ματς. Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 21:45.

Λευκορωσία – Ελλάδα

Έδειξε ότι έχει σφυγμό η Λευκορωσία στο ματς με τη Δανία καταφέρνοντας να πάρει το ισόπαλο 2-2 εκτός έδρας. Εκτός από το γεγονός ότι στέρησε από τους αντιπάλους τους το δικαίωμα να έχουν ήδη προκριθεί στο Μουντιάλ αυτός ήταν και ο πρώτος της πόντος στη διαδικασία. Με ανεβασμένη ψυχολογία οι γηπεδούχοι έχουν και στο μυαλό τους την πεντάρα του Φαλήρου. Από την άλλη μεριά, η Ελλάδα μετά από τρεις σερί ήττες που την άφησαν εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης πήρε τη νίκη με 3-2 επί της Σκωτίας στο Γ. Καραϊσκάκης και έφτασε τους 6 βαθμούς. Τυπικό είναι το αποψινό ματς με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δοκιμάζει νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, όπως ο Τετέι και ο Κωστούλας. Ματς χωρίς σκοπιμότητες και οι τυπικά  γηπεδούχοι  έδειξαν ότι μπορούν και αυτοί να σκοράρουν. Το αμφίσκορο είναι πολύ πιθανό. GG (2,00)

Σκωτία – Δανία

Kαι οι δύο μπορούμε να πούμε έχασαν ευκαιρία την περασμένη αγωνιστική. Η Σκωτία δεν πήρε κάτι από την Ελλάδα και δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τη Δανία, η οποία με τη σειρά της αν είχε νικήσει τη Λευκορωσία θα μπορούσε να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση. Φαβορί σίγουρα είναι οι Δανοί και έρχονται στη Γλασκώβη για δύο αποτελέσματα για να τερματίσουν πρώτοι. Οι Σκωτσέζοι θέλουν μόνο νίκη και με τη βοήθεια του Χάμπντεν Παρκ μπορούν να το παλέψουν όπως και στον πρώτο γύρο που πήραν ισοπαλία στη Δανία. Θα πάω με την κόντρα του διπλού μαζί με γκολ. 1Χ & Over 1,5 (2,32)

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να ακολουθήσεις τις σημερινές προτάσεις μου από τα προκριματικά του Μουντιάλ!

Κόσοβο – Ελβετία

Το ματς είναι θεωρητικά αδιάφορο καθώς η Ελβετία έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και το Κόσοβο τη δεύτερη. Είναι πολύ δύσκολο οι γηπεδούχοι να επικρατήσουν με 6-0 και να πάρουν εκείνοι την απευθείας πρόκριση, οπότε θα αρκεστούν σε μια καλή εμφάνιση και ενόψει των play off. Eλεύθερο και ανοικτό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο επιθετικές ομάδες θα δούμε και τα γκολ θα έχουν τον πρώτο λόγο. Over 2,5 (2,10)

Σουηδία – Σλοβενία

Αυτό το παιχνίδι είναι εντελώς αδιάφορο και ίσως η μόνη έγνοια των δύο ομάδων είναι να αποφύγουν την τελευταία θέση. Απογοητευτική ήταν η Σουηδία σε αυτά τα προκριματικά, άλλαξε προπονητή από το προηγούμενο ματς, όμως και πάλι η εικόνα της απέναντι στην Ελβετία ήταν κακή. Η Σλοβενία, από την άλλη, ηττήθηκε 2-0 από το Κόσοβο εντός έδρας και έχασε κάθε ελπίδα για διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Πιστεύω ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη της Σουδίας στον όμιλο και αυτή μπορεί να έρθει και με γκολ. 1 & Over 1,5 (2,15)

Share on Facebook

Οι αποδόσεις ήταν αυτές όταν γραφόταν το άρθρο και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι