Σούπερ αποδόσεις από Γαλλία

H Γαλλία παίζει μπάλα απόψε με μια αναμέτρηση από τη Ligue 1 και αρκετά πλουσιότερο πρόγραμμα για τη Ligue 2. Ας δούμε πολύ συνοπτικά τις επιλογές μου από το Γαλλικό κουπόνι.

Κάνω αρχή από τη Ligue 1 και το Αμιάν – Μαρσέιγ με τους «φωκαείς» να ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις σερί ισοπαλίες, οι οποίες την έφεραν εκτός ζώνης Ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Δύο σερί διπλά για τους Μασσαλούς που θα στερηθούν απόψε τον Στρότμαν, ενώ για ένα ακόμα ματς θα είναι απόντες λόγως τιμωρίας οι Καμαρά και Παγιέ. Σίγουρα δυσκολευόμαστε να την εμπιστευτούμε, αλλά λίγο η παράδοση, λίγο η ποιότητα και το γεγονός ότι το γήπεδο δεν είναι και κανένα…κάστρο, μας οδηγεί στο διπλό που πληρώνει πολύ καλά (2,43).

Στη Ligue 2 έχω ξεχωρίσει τέσσερις αναμετρήσεις. Στην αμφίρροπη αναμέτρηση της Σοσό με την Κλερμόν θα στηριχθώ στις επιθετικές ικανότητες των δύο ομάδων και θα πάρω το G/G που το βρίσκουμε σε απόδοση 2,08. Επόμενη επιλογή μου θα είναι από το Παρί – Τρουά στο οποίο φαβορί είναι η Τρουά, αλλά το κίνητρο για την παρθενική νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με τις σημαντικές απουσίες των φιλοξενούμενων, μας στρέφει στο 1 DNB σε απόδοση 2,22. Στο Νανσί – Νιόρ θα διαφωνήσω με τη χαμηλή απόδοση του άσου, λόγω αστάθειας της ομάδας της Λορένης, αλλά και λόγω του ότι η Νιόρ τα τελευταία χρόνια αποδεικνύεται σκληρό καρύδι με 3 ισοπαλίες στα 4 τελευταία ματς του. Ισοπαλία θα πάρω εγώ σε απόδοση 3,25. Κλείνω με τον άσο της Καέν κόντρα στη Σατορού ποντάροντας στην ανάγκη των Νορμανδών για νίκη, αλλά και στην ανάληψη των ηνίων από τον Πασκάλ Ντιπράς. Στο 2,08 η επιλογή μου.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Μονά

(21:45) Αμιάν – Μαρσέιγ 2 2,43

(21:00) Σοσό – Κλερμόν G/G 2,08

(21:00) Παρί – Τρουά 1 DNB 2,22

(21:00) Νανσί – Νιόρ Χ 3,25

(21:00) Καέν – Σατορού 1 2,08 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Share on Facebook