Λαγωνικό πέντε αστέρων στην Ευρώπη!

Τα κατάφερε χθες το Λαγωνικό και με εξαιρετικές επιλογές μας έστειλε «φουλ» στο ταμείο για την Κυριακή. Αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με τα Κυριακάτικα ντέρμπι και δικαιώθηκε!

Παίξε Νόμιμα τις προτάσεις του Λαγωνικού (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Δυναμικό come back στις επιτυχίες

Δυναμικό come back στις επιτυχίες έκανε το Λαγωνικό με συνολικά 7/9 επιτυχημένες προβλέψεις για το Σάββατο!

Παίξε Νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Ευρωπαϊκό Λαγωνικό με 6/6 επιτυχίες!

Το Λαγωνικό είχε ευρωπαϊκό αέρα χθες το βράδυ κι έκανε το απόλυτο 6/6 με τις προτάσεις που έδωσε από το Europa League. Εξαιρετικός ο φίλος μας με τις προτάσεις του, μας έστειλε στο ταμείο με εξαιρετικές αποδόσεις που συνολικά ξεπέρασαν το…. 60,00!

Πήγαινε ταμείο με το Λαγωνικό και κάνε άμεσες αναλήψεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Το δίδυμο της επιτυχίας

Θετικά έκλεισε και η χθεσινή μέρα για τον Ματσωμένο Γάτο κι εμένα, αφού οι όσοι ακολούθησαν τις προτάσεις μας πήγαν σίγουρα ταμείο. Είχε ματσάρες χθες το κουπόνι και θύμιζε Σαββατοκύριακο, οπότε μας ήρθε και η ανάλογη έμπνευση. Έπιασε την βάση ο Γάτος, με αποδόσεις όμως από 2,00 και πάνω.

Πήγαινε ταμείο με τον Γάτο και κάνε άμεσες αναλήψεις (ΚΛΙΚ Περισσότερα

Ακόμα μία Τετάρτη, ακόμα ένα ταμείο!

Του πάει η Λατινική Αμερική του Λαγωνικού και δεν μπορεί πλέον να το αμφισβητήσει κανένας. Ακόμα ένα ταμείο χθες για τον φίλο μας, που εκτός από το Γιουρόπα είπε να δώσει και μία λάτιν τριάδα προτάσεων, η οποία μας πλήρωσε με απόδοση 7,65!

Πήγαινε ταμείο με το Λαγωνικό και κάνε άμεσες αναλήψεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Η ισχύς εν τη ενώσει για το ταμείο!

Μεγάλο ταμείο χθες από Λαγωνικό και Ματσωμένο Γάτο σε Τσάμπιονς Λιγκ και Τσάμπιονσιπ. Αμφότεροι είχαν επιτυχημένες επιλογές στην κο0ρυφαία, ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ενώ το Λαγωνικό ασχολήθηκε και με την δεύτερη στην τάξη, κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Παίξε Νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Λαγωνικό on fire με σχεδόν 80.00 απόδοση!

Ένα Λαγωνικό «να το πιεις στο ποτήρι» είχαμε χθες. Απολαυστικός, πραγματικά, ο φίλος μας, κατάφερε να πιάσει τόσο ποσοτικά, όσο και ποιοτικά καλές προτάσεις και να μας στείλει στο ταμείο.

Παίξε Νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Λαγωνικό τριών διαστάσεων!

Τρισδιάστατο το λαγωνικό μας χθες, αφού μας χάρισε τρεις σωστές επιλογές σε καλές αποδόσεις και μας έστειλε ταμείο! Ταμείο, “ορεκτικό” για το Σαββατοκύριακο που ήρθε!

Παίξε Νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Ταμείο με άρωμα… Φινλανδίας

Ακόμα μία μέρα έκλεισε με επιτυχίες και κέρδη για το δίδυμο του Ματσωμένου Γάτου. 3/4 έκανε ο Γάτος με τις επιλογές του από Φινλανδία και το κύπελλο Ισπανίας και μας έστειλε στο ταμείο.

Πήγαινε στο ταμείο με τον Γάτο και κάνε άμεσες αναλήψεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Λαγωνικό και σάμπα: Μέρος Δεύτερο!

Τελικά η συνήθειά του, έγινε λατρεία! Το Λαγωνικό συνέχισε να μοιράζει ταμεία χορεύοντας σάμπα, αφού και πάλι κατάφερε να περάσει τρεις επιλογές (από τις τέσσερις συνολικά) στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας!

Παίξε Νόμιμα τις προτάσεις του Λαγωνικού (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

©Copyright 2018 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by CLC Web Solutions.