ΤΑΜΕΙΑΡΑ ξανά από το Γάτο με απόδοση 13,44!

Καλημέρα σε όλους! Το έκανε πάλι το… θαύμα του ο Γάτος μας, ο οποίος ξεκίνησε ιδανικά τη νέα εβδομάδα με 3/3 στις επιλογές του από Ιταλία και Σκανδιναβία!

Πήγαινε ταμείο με το Γάτο νόμιμα και με ασφάλεια! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Tαμειάρες από Λαγωνικό και Γάτο με 7/10 σημεία!

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε εχθές η εβδομάδα για το Λαγωνικό που μας έδωσε 3/4 επιτυχημένες προτάσεις, αλλά και για τον υποφαινόμενο που με 2/3 στα ποδοσφαιρικά και 2/3 στα μπασκετικά φρόντισαν να μας στείλουν για άλλη μια φορά στο ταμείο.

Πήγαινε στο ταμείο με τις προτάσεις μας! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Ακόμα ένα ταμείο για τον Γάτο στο 3,90!

Του πάει η Ευρώπη του Γάτου μας όπως φαίνεται, αφού μας έστειλε ξανά στο ταμείο κάνοντας το απόλυτο 2/2 χθες με τις προτάσεις του από το Europa League. Πίστεψε στο αγγλικό ποδόσφαιρο και τους εκροσώπους του ο φίλος μας ο Ματσωμένος και μας έστειλε στο ταμείο με την απόδοση της δυάδας να φτάνει στο 3,90! Καθόλου άσχημα.

Κάνε άμεση ανάλυψη κερδών με ένα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Λαγωνικό και Γάτος… on fire!

Καλημέρα παικταράδες μου! Mετά το απόλυτο του Γάτου τη Δευτέρα, εχθές πήγε να ξανακάνει το απόλυτο, αφού έμεινε στο 2/3 στα ειδικά του από τη ματσάρα του Άνφιλντ, ενώ και το Λαγωνικό με 3/4 προτάσεις έγραψε μεγάλο συν στο ταμείο μας!

Ταμειάρες με Γάτο και Λαγωνικό με ένα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

TAMEIAΡΑ με απόδοση 9,92 από τον Γάτο!

Καλημέρα σε όλους! Μπορεί εδώ και κάποιο καιρό να… γυρόφερνε το απόλυτο ο Γάτος, όμως εχθές τελικά μας το πρόσφερε απλόχερα με 3/3 περασμένες προτάσεις και συνολική απόδοση 9,92!

Πήγαινε ταμείο με το Γάτο και τις επιλογές του με ένα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

TAMEIAΡΑ με απόδοση 15,66 από το Λαγωνικό!

Καλημέρα σε όλους! Τι έκανε πάλι εχθές το Λαγωνικό; Το 4/4 έκανε και μας έστειλε μεγαλοπρεπή ταμειάρα με απόδοση 15,66!

Πήγαινε ταμειάρες με τις επιλογές του Λαγωνικού! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Δίδυμο «φωτιά» και στην Ευρώπη!

Ακόμα ένα “σεντονάτο” ταμείο μπήκε στο ενεργητικό του Λαγωνικού μας και όχι μόνο. Πολύ καλά τα πήγαμε και οι δύο χθες, με εμένα να κάνω 2/3 στο Champions League και το φίλο μας τον σκύλο να κάνει το απόλυτο 3/3 με τις προτάσεις του. Διπλό ταμείο λοιπόν για όσους ακολούθησαν τις προτάσεις και των δυο μας.

Άμεση εξαργύρωση κερδών, με ένα κλικ! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Σαββατιάτικη ταμειάρα με 4/5 από το Λαγωνικό!

Ακάθεκτο το Λαγωνικό μας πλήρωσε για ακόμα ένα Σάββατο με τις επιλογές του από τα διάφορα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς ο παικταράς μας έκανε το 4/5 και μας έφτιαξε την κάβα ενόψει Κυριακής!

Πήγαινε ταμείο με τις προτάσεις του Λαγωνικού! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Σεντονάτο ταμείο και άρωμα Αγγλίας!

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε ακόμα μία στοιχηματική εβδομάδα χθες και τα προημιτελικά του Champions League με το 2/2 του Γάτου μας σε απόδοση 4,68. Από κοντά βέβαια κι εγώ που έκανα το απόλυτο επίσης 3/3 στις μικρές της Αγγλίας με συνολική απόδοση 9,03. Με λίγα λόγια τα απόλυτα ταμεία είχαμε χθες.

Κάνε άμεσες αναλήψεις με ένα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

ΘΡΙΑΜΒΟΣ! Πέρασαν 8/8 προτάσεις με απόδοση… 260,48!

Αυτό που έγινε εχθές στο site ήταν βγαλμένο μέσα από τα πιο τρελά μας όνειρα! Το Λαγωνικό και ο υποφαινόμενος με 5/5 και 3/3 επιτυχημένες προτάσεις στείλαμε… πρόωρες διακοπές (και όχι μόνο) όσους μας ακολουθήσατε, αφού η συνολική απόδοση των σημείων άγγιξε την απόδοση του 260,48!

Ζεις τη μαγεία του ποδοσφαίρου! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..