Ταμεία | Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα

Λίγα, καλά και πληρώνουν!

Τι Γάτος είναι πια αυτός; Ματσωμένος, το λέει και το όνομά του! 4/4 επιτυχημένες προτάσεις χθες, αφού το παιδί είναι…. Γάτα και μας έστειλε όλους στο ταμείο για ακόμα μία φορά. Η απόδοση μάλιστα ξεπέρασε το 10,00 για όσους ρίσκαραν και προτίμησαν να τα παίξουν όλα μαζί!

Πήγαινε ταμείο με τον Γάτο και κάνε άμεσες αναλήψεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Το Λαγωνικό πάει με φόρα στο ταμείο!

Το Λαγωνικό ήρθε και χθες με φόρα και μας έστειλε στο ταμείο για ακόμα μία μέρα με τις προβλέψεις του. 4/5 επιτυχημένες προβλέψεις και για ένα γκολ θα είχαμε το απόλυτο, αλλά τι να κάνεις μπάλα είναι και γυρίζει. Είναι σε φόρμα ο σκύλος τις τελευταίες μέρες και δεν χαμπαριάζει.

Πήγαινε ταμείο με το Λαγωνικό και κάνε άμεση ανάληψη κερδών (ΚΛΙΚ Περισσότερα

Πλήρωσε το… ζέσταμα!

Παρασκευή χθες και ήταν η σειρά του Λαγωνικού να μας στείλει σε βαρβάτο ταμείο. Ο σκύλος είπε να το πάμε χαλαρά κάνοντας ζέσταμα για το δυνατό Σαββατοκύριακο που διανύουμε, όμως κάθε άλλο παρά χαλαρό δεν ήταν αυτό το ταμείο, με 3/4 επιτυχημένες προβλέψεις, με αποδόσεις από 2,00 και πάνω.

Πήγαινε ταμείο και κάνε άμεσες αναλήψεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Ταμείο και στις διακοπές!

Δεν καταλαβαίνει από καλοκαίρια και διακοπές ο Γάτος, ο οποίος μας έστειλε ξανά χθες στο ταμείο. 3/4 επιτυχημένες προτάσεις για ακόμα μία μέρα με αποδόσεις σε επίπεδα διπλασιασμού. Πλήρωσαν και οι δύο ελληνικές ομάδες που αγωνίζονταν στα προκριματικά του Champions League, όσο και η Μπόκα στο Libertadores.

Πήγαινε καθημερινά στο ταμείο με τις προτάσεις του Γάτου (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Ας είναι καλά οι απέναντι για το 7.87!

Τα κατάφερε χθες το Λαγωνικό και μας έστειλε στο ταμείο με τις Αμερικανιές του! Απόδοση 7.87 από το φίλο μας. Δεν τη λες κι άσχημη.

Παίξε Νόμιμο Στοίχημα Online (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Πιστός στο ραντεβού του ο Γάτος!

Ναι ναι, καλά καταλάβατε. Μετά τις δευτεριάτικες προβλέψεις ακολουθεί ΠΑΝΤΑ τέτοιο άρθρο! 3/3 ο Γάτος για ακόμα μία Δευτέρα, αυτή τη φορά με την αγαπημένη του Σκανδιναβία που μας έστειλε στο ταμείο με συνολική απόδοση τριάδας 11,48!!!

Πήγαινε ταμείο με τον Γάτο και κάνε άμεσες αναλήψεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Λαγωνικό με επιτυχίες στα προημιτελικά

Τα κατάφερε πάλι το Λαγωνικό και μας έστειλε ταμείο με τις προβλέψεις του στα προημιτελικά του Μουντιαλ. Χωρίς πολλές «φανφάρες” ο φίλος μας τα πήγε εξαιρετικά, ειδικά στον αγώνα της Γαλλίας.

Παίξε Νόμιμα τις προτάσεις του Λαγωνικού (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

To ταμείο άργησε μια μέρα

Άργησε μία μέρα, αλλά ήρθε το ταμείο του Λαγωνικού στο τένις! Ο σκύλος έπιασε την ρακέτα του, πήγε στα κορτς και μας έστειλε στο ταμείο με τριάδα στο 6,23. Τα δύο παιχνίδια βγήκαν από την πρώτη μέρα, όμως το 3ο διακόπηκε λόγω βροχής και συνεχίστηκε χθες.

Πήγαινε ταμείο με το Λαγωνικό και κάνε άμεσες αναλήψεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

O Γάτος μας στέλνει ταμείο και με MLS!

Τι κι αν δεν είχε Μουντιάλ χθες, τι κι αν τα παιχνίδια ήταν περιορισμένα, ο Γάτος πιστός στο ραντεβού του για ακόμα μία φορά μας έστειλε στο ταμείο με τις προτάσεις του από το MLS. 3/3 έκανε ο Γάταρος με την απόδοση της τριάδας να αγγίζει το 11,75!!!

Παίξε νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) και πήγαινε ταμείο με τον Ματσωμένο Γάτο!

Περισσότερα

Απόλυτο Λαγωνικό με μπροστάρη Χάρι Κέιν!

Καλησπέρα κύριοι. Το Λαγωνικό έκανε το καθήκον του και χθες και με το απόλυτο στον αγώνα της Κολομβίας με την Αγγλία, όπου οι Βρετανοί προκρίθηκαν στους «8” μας έστειλε ταμειάρα!

Παίξε Νόμιμα τις επιλογές του Λαγωνικού (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

©Copyright 2018 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by CLC Web Solutions.