Ακόμα ένα δευτεριάτικο ταμείο από τον Γάτο!

Με το δεξί ξεκινάει ακόμα μία στοιχηματική εβδομάδα. Οι δευτεριάτικες προτάσεις του Γάτου πέρασαν όλες, ο Γάτος έκανε το απόλυτο 3/3 και όσοι τον ακολούθησαν πήγαν στο ταμείο με απόδοση 8,62! Καθόλου άσχημα για ξεκίνημα εβδομάδας έτσι;

Πήγαινε ταμείο με τον Γάτο και κάνε άμεσες αναλήψεις με ένα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Σάββατο με κέρδη για τον Γάτο!

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινάει ακόμα ένα Σαββατοκύριακο εδώ στον Ματσωμένο Γάτο. Με κέρδη έκλεισε λοιπόν ακόμα ένα Σάββατο του Ματσωμένου Γάτου με 3/4 επιτυχημένες προβλέψεις.

Πήγαινε ταμείο με τον Γάτο και κάνε άμεσες αναλήψεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

ΘΡΙΑΜΒΟΣ! Το Λαγωνικό… ξαναδάγκωσε

Ότι είναι μάγκας το ξέραμε, αλλά εχθές μας το επιβεβαίωσε ξανά ο παικταράς μας. Μας έδωσε συνολικά 9 επιλογές και πέρασε τις 6 με πολύ καλές αποδόσεις! Τι άλλο θα ζητούσαμε δηλαδή;

Ζεις τη μαγεία του ποδοσφαίρου! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Ο Γάτος θα κερδίσει 3 φορές!

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινάει ακόμα ένα Σαββατοκύριακο εδώ στον Ματσωμένο Γάτο. Το απόλυτο έκανε χθες ο Γάτος μας με 3/3 επιτυχημένες προβλέψεις και έστειλε όσους τον ακολουθούν πιστά για ακόμα μία φορά στο ταμείο. Ζεσταθήκαμε για τα καλά λοιπόν το βράδυ της Παρασκευής. Όσοι μάλιστα είχανε την έμπνευση και τα πόνταρα όλα μαζί έπιασαν απόδοση 9,03!!!

Πήγαινε ταμείο και κάνε άμεσες αναλήψεις Περισσότερα

Πένταδα επιτυχιών από το Λαγωνικό!

Δυνατό comeback στις επιτυχίες έκανε χθες το Λαγωνικό με πέντε στις έξι επιτυχημένες προβλέψεις! Κι όταν όλες (σχεδόν) οι αποδόσεις, είναι από 2.00 και πάνω καταλαβαίνετε για τι πανικό, μιλάμε!

Παίξε Νόμιμα τις επιλογές του Λαγωνικού (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Τα καλάθια του Καλάθη μας πληρώσανε!

Του πάει το μπάσκετ του Λαγωνικού. Ακόμα μία μέρα έκλεισε με επιτυχίες χθες, αφού είχαμε 3/4 επιτυχημένες προβλέψεις από τον φίλο μας. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην μας έκανε το χατίρι να κερδίσει, όμως η βελτιωμένη απόδοση του Νικ Καλάθη μας πλήρωσε και με το παραπάνω.

Πήγαινε ταμείο με το Λαγωνικό και κάνε άμεσες αναλήψεις Περισσότερα

Ταμείο με δυνατές αποδόσεις!

Ακόμα μία μέρα έκλεισε κερδοφόρα χθες για τον φίλο μας τον σκύλο, όπου με 3/5 επιτυχημένες προβλέψεις μας έστειλε στο ταμείο. Ξέρω, μπορεί να μην ακούγεται εντυπωσιακό σαν νούμερο, αλλά με δεδομένες τις υψηλές αποδόσεις των προτάσεών του, η μέρα σίγουρα έκλεισε με θετικό πρόσημο.

Πήγαινε ταμείο με το Λαγωνικό και κάνε άμεση ανάληψη κερδών (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Ποδόσφαιρο και μπάσκετ μας έστειλαν ταμείο!

Με το δεξί ξεκίνησε ακόμα μία εβδομάδα, με τις προτάσεις του Ματσωμένου Γάτου. Ο Γάτος μας ξεκίνησε με ποδόσφαιρο, όπου είχε 3/4 επιτυχίες, ενώ μετά τα μεσάνυχτα έπιασε την σπυριάρα στο NBA όπου έκανε πάλι το 3/4 και μας έστειλε ξανά στο ταμείο.

Πήγαινε ταμείο με τον Γάτο και κάνε άμεσες αναλήψεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Λαγωνικό για τρειιιιις….

Μπασκετικό Λαγωνικό ήταν για χθες Παρασκευή που με μια ωραιότατη τριάδα επιτυχιών μας έστειλε «καρφί» στο ταμείο!

Παίξε Νόμιμα τις επιλογές του φορμαρισμένου Λαγωνικού (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

Μπασκετωμένος Γάτος με απόδοση 7,94!

Εύστοχος σαν τον Βασίλη Σπανούλη αποδείχτηκε χθες το βράδυ ο φίλος μας ο Γάτος και μας έστειλε όλους στο ταμείο με τις μπασκετικές τους προτάσεις. Έπιασε το απόλυτο με 3/3 και συνολική απόδοση κοντά στο 8,00!!! Δυνατό ταμείο για όσους ακολούθησαν και έπαιξαν όλα τα ματσάκια μαζί.

Πήγαινε ταμείο και κάνε άμεσες αναλήψεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Περισσότερα

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by CLC Web Solutions.