Καλημέρα μάγκες μου! Τετάρτη σήμερα, ξανά με κύπελλα στο κουπόνι και ξανά μανά ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Ετοίμασα κι εγώ τις δυνατές προτάσεις μου, για να πάμε ξανά στο ταμείο.
Αρχίζω φυσικά από το ντέρμπι. Με ανεβασμένη ψυχολογία η ΑΕΚ, που παραμένει αήττητη για 20 σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ επίσης δεν έχει χάσει από τον Ολυμπιακό φέτος. Οι ερυθρόλευκοι λογικά θα κυνηγήσουν απόψε το εκτός έδρας γκολ για να πάρουν την πρόκριση. Έχει λογική λοιπόν το αμφίσκορο.
Στο Λονδίνο, η Τότεναμ υποδέχεται την Νιούπορτ. Τεράστια η διαφορά των δύο ομάδων, ακόμα και αν τα Σπιρούνια κατέβουν με αναπληρωματικούς. Θα είναι σίγουρα πιο προσεκτικοί μετά το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού και λογικά θα μπουν να καθαρίσουν το ματς από νωρίς. Πολύ χαμηλά ο άσσος και τα γκολ. Προτιμώ τον άσσο μαζί με over 1,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο.
Επόμενη στάση Ισπανία. Η Σεβίλλη υποδέχεται την Λεγκανιές του Σιόβα. 5 σερί ματς αήττητοι οι φιλοξενούμενοι, όμως εκτός έδρας δεν πατάνε καλά. Σίγουρα όμως θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση. Αν πάει όπως το πρώτο παιχνίδι, δεν περιμένω πολλά γκολ. Άσσος και under 3,5 γκολ.
Συνεχίζω στη Γαλλία, όπου η Μονπελιέ αντιμετωπίζει τη Λυών. Έρχονται από 2 σερί ήττες οι φιλοξενούμενοι, που έχουν και έξτρα κίνητρο μετά τον αποκλεισμό τους από την Μονπελιέ στο Λιγκ Καπ. Δύσκολα να κάνουν 3 σερί ήττα. Στηρίζω το διπλό.
Κλείνω με κύπελλο Πορτογαλίας και το δυνατό ζευγάρι Πόρτο – Σπόρτινγκ. Αναμένεται δυνατό παιχνίδι, με την Πόρτο να είναι πανίσχυρη εντός έδρας και την Σπόρτινγκ να κάνει νερά τελευταία. Θα στηρίξω τον άσσο, συνδιαστικά όμως με under 3,5 γκολ, αφού δεν περιμένω να ξεφύγει το ματς.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ
(19:30) ΑΕΚ – Ολυμπιακός GG 2,20
(21:45) Τότεναμ – Νιούπορτ 1&Ο1,5 1ο ημ. 2,03
(22:30) Σεβίλλη – Λεγκανιές 1&U3,5 2,19
(22:00) Μονπελιέ – Λυόν 2 2,27
(22:15) Πόρτο – Σπόρτινγκ 1&U3,5 2,24
Παίξε νόμιμα με ανταγωνιστικές αποδόσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) τις προτάσεις του Γάτου!