Στον 3ο όμιλο απόψε αγωνίζονται οι δύο ομάδες που πήραν «τρίποντο» την 1η αγωνιστική και οι δύο ηττημένες. Η Αταλάντα που έφαγε την «κρυάδα» της πρεμιέρας από τη Ντινάμο υποδέχεται τη Σαχτάρ ενώ στο άλλο ματς, η Ντινάμο θα μπει στο «Etihad» με στόχο μια αξιοπρεπή εμφάνιση.
Στις 19:55 στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» η Αταλάντα υποδέχεται τη Σαχτάρ. Η ήττα με 4-0 στην πρεμιέρα αφύπνησε τους «μπεργκαμάσκι» που κινούνται σε ανοδική πορεία, σκοράροντας και παράλληλα βελτιώνοντας την αμυντική της λειτουργία. Πλέον αρχίζουν και θυμίζουν την ομάδα που θαυμάσαμε πέρυσι. Η Σαχτάρ για ένα ακόμα ματς κόντρα στη Σίτι δεινοπάθησε. Βέβαια το ότι δέχθηκε τρία από τη Σίτι δεν τη μειώνει σαν ομάδα. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνη μπροστά, ενώ στην Ουκρανία έχει το απόλυτο σκορπώντας τον…τρόμο με γκολ και θέαμα. Επιστρέφει ο Μοράες που είναι killer! Για τους Ιταλούς τα πράγματα πάνε καλά και στα θέματα των απουσιών. Επιστρέφει ο Μουριέλ, αλλά λόγω ανετοιμότητας θα ξεκινήσει ο Ζαπάτα, ενώ στην ενδεκάδα θα βρεθεί ο Πάπου Γκόμες που ήταν αμφίβολος. Για την λιγοστή της εμπειρία και την επιθετική δεινότητα της αντιπάλου το να είναι τόσο φαβορί η Αταλάντα δεν δικαιολογείται. Το Χ2 στο 2,08 η επιλογή μου.
Η ήττα από τη Νόριτς τσίτωσε τους παίχτες του Πεπ Γκουαρντιόλα που δείχνουν να ειναι σε τρομερή κατάσταση με 17 γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς στα οποία έχουν το απόλυτο. Η πρεμιέρα της κόντρα στη Σαχτάρ έδειξε ότι θα τρέχει μόνη της στους ομίλους, με στόχο το απόλυτο. Ο Πεπ θα κάνει κάποιο rotation, αλλά βέβαια όταν λέμε rotation και παίζει Γκαμπρέλ Ζέσους, Στέρλινγκ και Μπερνάρντο Σίλβα καταλαβαίνει κανείς για πόσο πλήρες ρόστερ μιλάμε… Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το ματς θα πάει όπως το θέλουν οι «πολίτες». Θα βάλουμε στον άσο ένα χάντικαπ 2 γκολ και θα πάρουμε ένα τίμιο 1,62.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ
(19:55) Αταλάντα – Σαχτάρ Χ2 2,08
(22:00) Μάντσεστερ Σίτι – Ντινάμο Ζάγκρεμπ 1 -2HC 1,62 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)