Θέλουμε κάνα σημείο με γκολ! Φυσικά και θέλουμε. Για πάμε χωρίς πολλά πολλά να δούμε ποια είναι το GG και ποια τα NG που θα παίξουμε σήμερα.
Goal Goal
Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Περίεργο ματς. Πρώτο ματς για τον Μίτσελ μετά την επιστροφή του και ο Ολυμπιακός έχει να καλύψει μεγάλη απόσταση για να βρε την κανονικότητά του. Πολλά τα προβλήματα και οι απουσίες των Πειραιωτών, οι οποίοι δεν έχουν δείξει ότι έχουν ιδιαίτερα καλή ανασταλτική λειτουργία. Ο Ατρόμητος, τουλάχιστον με βάση τα λεγόμενα του κόουτς Κόουλμαν, θα πάει να παίξει ανοιχτά στο «Καραϊσκάκης» και δεν θα ταμπουρωθεί. Μπορεί να έχει έκπληξη το ματς; Μπορεί! Θα το δούμε. Αξίζει το αμφίσκορο στο 2,50; Μεγάλο ναι η απάντηση!
Λιντς – Άστον Βίλα: Το 1,65 για το GG εδώ είναι πολύ τίμιο, αφού είναι δύο ομάδες που παίζουν ανοιχτά. Δεν φοβούνται να παίξουν ποδόσφαιρο και είναι πολλά ματς τους over! O απολογισμός αμφότερων είναι 5 στα 7 GG. Βάλτε ένα ακόμα να γίνουν 6…
Αταλάντα – Φιορεντίνα: Τα είπαμε και εδώ για το ματς αυτό… Είναι από τα ματς που ξεκινάνε από το 1-1. Στο 1,70 είναι πρόταση – δώρο για σήμερα!
Νο Goal
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Του ΠΑΟΚ τα ματς πάνε πολύ προς το 0-0 και το 1-0, 0-1. Είναι ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ με ήττα θα βρεθεί στο -7, οπότε δεν θα είναι φουλ μπροστά. Ο Παναθηναϊκός δεν πάει για να κλειστεί, αλλά δεν θα πάρει και τρομερά ρίσκα, ώστε να απειληθεί. Του κάνει μια χαρά και το Χ. Είναι ένα πολύ πιθανό under και πολύ πιθανό επίσης NG (1,72).
Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα: Εκτός έδρας η Οσασούνα, έχει σε τρία ματς, τέρματα 1-1! Δεν τρώει, δεν βάζει! Εδώ σίγουρα θα φάει, δεν νομίζω να αμφιβάλει κανείς. Άμα δεν σκοράρει σε ματς πιο στα…μέτρα της, φαντάζομαι ούτε εδώ θα το κάνει. Μια χαρά το 1,88!
Αζαξιό – Κλερμόν: Είναι (λογικά) από το…πιο under ματς της ημέρας. Πάει προς τον άσο, αφού η ομάδα της Κορσικής στηρίζει πολλά στην έδρα της, αλλά θα είναι δια πυρός και σιδήρου. Εκεί το 0-0, 1-0 βλέπω το ματς. Στο 1,72 η απόδοση!
Ακολούθησε τις προτάσεις μου με βάση τα γκολ σε απόδοση 39,00!