Τριάδα από την Ευρωλίγκα (26/10)

Μετά και από τις ποδοσφαιρικές προτάσεις για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από το φίλο μου το Λαγωνικό λέω να σας δώσω κι εγώ τρία σημεία από τους αποψινούς αγώνες της Ευρωλίγκας. Εκτός από το Ολυμπιακός – Εφές, έχουμε δύο ντέρμπι σε Σερβία και Ισπανία. Πάμε να τα δούμε.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να με ακολουθήσεις απόψε στην Ευρωλίγκα!

Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας (19:30)

Σε πολύ άσχημο φεγγάρι βρίσκεται η Παρτιζάν, αφού μετά και από τις δύο σερί ήττες της περασμένης εβδομάδας από Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα ηττήθηκε και στην Αδριατική Λίγκα από τη Μέγκα Μπάσκετ 88-86 με ένα καλάθι σε νεκρό χρόνο. Τραγικές εμφανίσεις για τον Κέβιν Πάντερ, ο οποίος μέχρι στιγμής μετράει 1/21 τρίποντα! Από την άλλη μεριά, όμως, και ο Ερυθρός Αστέρας δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τη σεζόν και αυτό έφερε την απομάκρυνση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και την πρόσληψη του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος επιστρέφει στο κορυφαίο επίπεδο. Ο Έλληνας κόουτς δεν θα έχει στο αποψινό ντέρμπι διαθέσιμους τους Νέντοβιτς και Λάζιτς. Η έδρα παίζει ρόλο, όμως ο άσος είναι πολύ χαμηλά για τέτοιο ματς. Θα πάω στο διπλό με το χάντικαπ. 2 (+5,5) (1,70)

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (21:45)

Άλλο ένα ντέρμπι αιωνίων, αυτή τη φορά προς Ισπανία διεξάγεται απόψε για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Η Ρεάλ δεν έχει σταματημό φέτος, μετράει 12/12 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει επικρατήσει ήδη 2 φορές επί της αιωνίας αντιπάλου σε Σούπερ Καπ και πρωτάθλημα. Η Μπαρτσελόνα αν και ξεκίνησε με αυτές τις δύο ήττες τη σεζόν τις τελευταίες 20 μέρες έχει σταθερά ανοδική πορεία και μετράει 7 σερί νίκες. Σίγουρα το επίπεδο των δύο ομάδων είναι πάνω κάτω το ίδιο σε σχέση με τα δύο προηγούμενα μεταξύ τους που η διαφορά ήταν εμφανής υπέρ της “βασίλισσας”. Αν δεν νικήσουν οι “μπλαουγκράνα, μπορούν άνετα να ξεπεράσουν τους 80. Μπαρτσελόνα Over 80,5 πόντοι (1,81)

Ολυμπιακός – Εφές (22:00)

Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδείχτηκε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Παρτιζάν στο ΣΕΦ, αφού αν και βρέθηκε στο -14 κατάφερε να επικρατήσει με 98-94 στην παράταση. Πριν από αυτό οι “ερυθρόλευκοι” γνώρισαν ήττα με 65-53 από την Ολίμπια στο Μιλάνο. Έτσι, το ρεκόρ της ομάδας του κόουτς Μπαρτζώκα είναι στο 2-2 και σήμερα θέλει να έχει ξανά θετικό πρόσημο. Η Εφές, από τη μεριά της, εκμεταλλεύτηκε το εύκολο πρόγραμμα της περασμένης αγωνιστικής και πήρε τις δύο πρώτες της νίκες στην Ευρωλίγκα απέναντι σε Βιλερμπάν και Βαλένθια, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Λάρκιν και στα δύο ματς. Ο Ολυμπιακός πήρε την ξεκούραση που χρειαζόταν και απέναντι στην Εφές που δεν πείθει ακόμα με τις εμφανίσεις της μπορεί να πάρει τη νίκη και να καλύψει και το χάντικαπ. 1 (-4,5) (1,87)

Share on Facebook

Οι αποδόσεις ήταν αυτές όταν γραφόταν το άρθρο και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |