Βάζουμε σε τάξη το χάος!

Τεράστιο πρόγραμμα. Σαράντα τρια παιχνίδια Γιουρόπα Λιγκ. Δεύτερος προκριματικός γύρος. Δυο ελληνικές συμμετοχές. Ο Αστέρας πάει Σκωτία και στη Λευκορωσία πάει ο Ατρόμητος που θα παίξει απέναντι στο Μαραντόνα. Το γνωστό Μαραντόνα!

Παίξε Νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Στο Μπρεστ ταξιδεύει ο Ατρόμητος για να παίξει με την Ντιναμό. Την ομάδα στην οποία είναι πρόεδρος ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Επιεικώς μέτρια φέτος η Ντιναμό, δεν μπορεί να σταθεροποιήσει την απόδοση της. Ο Ατρόμητος έχει όνειρα για τη συμμετοχή του στο Γιουρόπα Λιγκ και η συγκεκριμένη κλήρωση του δίνει την δυνατότητα να ελπίζει. Ο Ατρόμητος θα πάει συντηρητικά να μην δεχτεί γκολ νωρίς και βλέπουμε. Το Χ στο ημίχρονο στο 1.95.

Στη Λιθουανία, η Ζαλγκίρις υποδέχεται τη Βαντούζ. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, καμία από τις δυο ομάδες, αλλά με βάσει τα όσα είδαμε στην προηγούμενη φάση, η Βαντούζ μάλλον πρέπει να αισθάνεται τυχερή που βρίσκεται εδώ απόψε. Η Ζαλγκίρις, έχει κάποια  καλή επιθετική λειτουργία. Ο άσσος στο 2.15.

Στη Σκωτία έχουμε βρετανικό ντέρμπι, ανάμεσα στην Αμπερντίν και την Μπέρνλι. Πρωτάρα η Μπέρνλι στο Γιουρόπα Λιγκ, παίζει εδώ μετά την περσινή “διαστημική” της σεζόν. Ο Σον Ντάιτς ελπίζει να δει την ομάδα τους στους ομίλους. Όλα όμως ξεκινούν από εδώ. Η Αμπερντίν δε μοιάζει ως ο “απροσπέραστος” αντίπαλος γι’ αυτό και η Μπέρνλι θα παίξει για το γκολ. Στο 2.04 το Over 1.5 της αγγλικής ομάδας.

Τελευταίο στοπ, στο Χιμπέρνιαν – Αστέρας Τρίπολης. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο η Χιμπέρνιαν. Είναι μια κλασική, δυνατή Σκωτσέζικη ομάδα. Ούτε το πολύ ταλέντο διαθέτει στο ρόστερ της, ούτε τη μεγάλη εμπειρία. Ο Αστέρας πάει στην Σκωτία για να μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Κάτι παρόμοιο με το ματς του Ατρόμητου σκέφτομαι. Χ στο ημίχρονο σε απόδοση 2.00.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

20:00 Ζαλγκίρις – Βαντούζ, 1 2.15
20:45 Δυναμό Μπρεστ – Ατρόμητος, ΗΤ Χ 1.91
21:45 Αμπερντίν – Μπέρνλι, Μπέρνλι Over 1.5 2.04
21:45 Χιμπέρνιανς – Αστέρας Τρ., ΗΤ Χ 2.00

Share on Facebook