“Φωτιά” στην 4άδα μετά την γκέλα της Τότεναμ, να συνεχίσει θετικά η Σεντ Ετιέν

Καλημέρα στην παρέα. Καλά τα πήγαμε και χθες, που μπορεί να πιάσαμε την βάση μόνο (3/6), όμως οι δυνατές αποδόσεις μας έφεραν ένα μικρό κέρδος οπότε αποφύγαμε τις απώλειες. Κυριακή σήμερα και συνεχίζουμε δυνατά με προτάσεις από τα μεγάλα πρωταθλήματα, όπως κάνουμε κάθε εβδομάδα. Έτοιμοι; Ξεκινάμε.

Τα μεγάλα πρωταθλήματα παίζουν στην betshop.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Στις 16:00 λοιπόν στο Stamford Bridge, η Τσέλσι υποδέχεται τη Γουότφορντ. Οι Μπλε δεν τα πηγαίνουν πολύ καλά τις τελευταίες αγωνιστικές και σήμερα θέλουν επιστροφή στις νίκες και τα θετικά αποτελέσματα. Με δεδομένη και την γκέλα της Τότεναμ, σήμερα μπορούν να την προσπεράσουν και να μπουν στην 3άδα. Η Γουότφορντ από την άλλη είναι υπολογίσιμη ομάδα αν και αυτή το τελευταίο διάστημα δεν πατάει πολύ καλά. Η Τσέλσι δίνεται ως το μεγάλο φαβορί, όμως η παράδοση δείχνει γκολ εκατέρωθεν και μεγάλα σκορ. Θα κρατήσω λοιπόν για σήμερα το αμφίσκορο στο 2,00.

Την ίδια ώρα η ουραγός Χάντερσφιλντ φιλοξενεί τη Γιουνάιτεντ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τεράστια ευκαιρία σήμερα να επιστρέψουν στις νίκες, κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος. Η Χάντερσφιλντ έχει αποδεχτεί την μοίρα της (δεν μπορεί να κάνει βέβαια και διαφορετικά) και σήμερα δίνει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν. Σίγουρα παίζει χωρίς άγχος και πιστεύω πως έστω ένα γκολ μπορεί να το πετύχει σήμερα. Μεγαλύτερο το κίνητρο της Γιουνάιτεντ που θέλει μια θέση στην 4άδα. Διπλό λοιπόν και γκολ εκατέρωθεν στο 3,12.

Λίγο αργότερα στο Emirates, η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Μπράιτον που μάχεται για τη σωτηρία της. Οι Κανονιέρηδες θεωρούνται το φαβορί, όμως ακολουθεί ακόμα ένα παιχνίδι με τη Βαλένθια και σίγουρα θα έχουν κι εκεί στραμμένη την προσοχή τους. Η Μπράιτον θέλει με νύχια και με δόντια να παραμείνει στην κατηγορία και η λογική λέει πως θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της Άρσεναλ για να πάρει κάτι θετικό. Δεν έχει αξία ο άσσος και περιμένω την Μπράιτον να παραταχθεί με αμυντικό προσανατολισμό. Θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ.

Επόμενος σταθμός μου η Ισπανία και η αναμέτρηση της Ουέσκα με τη Βαλένθια. Προσπαθεί μέχρι τέλους η Ουέσκα, η οποία ελπίζει σε θαύμα, να παραμείνει στην κατηγορία και δεν θα τα παρατήσει απόψε. Παραμένει αήττητη στις 6 τελευταίες αγωνιστικές και παίζει πόντο πόντο την παραμονή της, την ώρα που η Βαλένθια έχει κάνει 3 σερί ήττες σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη. Ακολουθεί κι άλλο ευρωπαϊκό παιχνίδι για τη Βαλένθια την Πέμπτη, όμως θέλει νίκη απόψε για να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης και την ερχόμενη σεζόν. Δύσκολο παιχνίδι, με το διπλό να είναι σε καλή τιμή (2,07), όμως λέω να προτιμήσω την ισοπαλία στο ημίχρονο.

Για το τέλος άφησα τη Γαλλία και το ζευγάρι  Μονακό – Σεντ Ετιέν. Πολύ δυνατό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να έχουν ισχυρό κίνητρο. Η μεν Μονακό θέλει να διασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία μετά την φετινή πολύπαθη σεζόν και η δε Σεντ Ετιέν θέλει να προσπεράσει τη μισητή Λυών και να πιάσει την 3η θέση. Η αλήθεια είναι πως η Σεντ Ετιέν βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, μετρώντας 6 σερί παιχνίδια αήττητη, την ώρα που η Μονακό δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Η παράδοση είναι υπέρ της Μονακό, όμως εγώ θα στηρίξω το μομέντουμ και θα επιλέξω ξερό 2 στο 3,10.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(16:00) Τσέλσι – Γουότφορντ, GG  (2,00)
(16:00) Χάντερσφιλντ – Μαν. Γιουν., 2&GG  (3,12)
(18:30) Άρσεναλ – Μπράιτον, 2-3 γκολ  (2,00)
(21:45) Ουέσκα – Βαλένθια, Χ ΗΤ  (2,30)
(18:00) Μονακό – Σεντ Ετιέν, 2  (3,10)

Share on Facebook