Τσεχία: Διπλό εξάδας

Ολοκληρώνεται σήμερα η 26η αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Τσεχίας. Η χθεσινή ημέρα είχε βροχή από γκολ! Συνολικά στα τέσσερα ματς που έλαβαν χώρα, σημειώθηκαν 21 γκολ! Τα 13 εξ αυτών σε δύο αναμετρήσεις! Η Βικτόρια Πλζεν διέλυσε με 7-1 τη Μλάντα Μπόλεσλαβ ενώ ευρεία νίκη πέτυχε και η πρωτοπόρος Σλάβια που φιλοδώρησε με πέντε γκολ τη Γιάμπλονετς σε ένα ματς που θεωρούταν ντέρμπι πριν τη σέντρα. Τρία τα ματς σήμερα με το ποιο ενδιαφέρον να είναι η εκτός έδρας δοκιμασία της Σπάρτα στην έδρα της Καρβίνα.

Θα βρει επιτέλους τη νίκη  η Σπάρτα, ώστε να βρεθεί εντός πλέι οφ; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Η βαθμολογία

(15:00) Τέπλιτσε – Οπάβα

Για την Οπάβα όσο περνάει ο καιρός, η υπόθεση παραμονή δυσκολεύει. Μαθηματικά έχει ελπίδες και ακολουθούν και τα πλέι άουτ, αλλά βλέποντας τη δυναμική της, καταλαβαίνει κανείς ότι δεν έχει και πολλές ρεαλιστικές ελπίδες. Ούτε η Τέπλιτσε ενθουσιάζει βέβαια, αλλά έχει αν μη τι άλλο καλύτερη ομάδα. Δύσκολα θα μπορέσει να εισχωρήσει στη δεκάδα, αλλά τουλάχιστον θα μπορέσει να μπει με αέρα στη μάχη των πλέι φο παραμονής. Μια νίκη σήμερα θα ήταν κάτι σαν πρόωρη παραμονή. Σε καλή απόδοση ο άσος που αποτελεί επιλογή μας σε απόδοση 1,80.

(17:00) Μποέμιανς – Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε

Η Μποέμιανς είναι από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας. Τη στιγμή που μιλάμε είναι εκτός των πλέι οφ του Γιουρόπα που είναι και ο κύριος στόχος της. Έχει την ποιότητα όμως να τα καταφέρει. Η Μπουντεγιόβιτσε συνέχισε όπως τη βρήκε η διακοπή. Με ήττα. Καλύτερη ομάδα η Μποέμιανς, δείχνει ανεπηρέαστη από τη διακοπή και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ο άσος στο 2,15.

(19:00) Κάρβινα  – Σπάρτα Πράγας

Αήττητη στα τελευταία 6 ματς η Κάρβινα που στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα παραμονής. Μαζί με τη Βικτόρια Πλζεν είναι οι πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Η Σπάρτα από την άλλη κοντεύει να ξεχάσει τι θα πει νίκη. Στόχος της είναι η είσοδος στην εξάδα, αλλά σε περίπτωση νέας γκέλας, θα αρχίσει να αγχώνεται ακόμα και για την παρουσία της στα πλέι οφ του Γιουρόπα. Χρειάζεται ένα σημαντικό αποτέλεσμα για να γυρίσει ο διακόπτης και το ματς αυτό είναι τέτοιο. Θα ήθελα το διπλό κοντά στο 2,00 αλλά και το 1,85 είναι αποδεκτό.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Μονά

Τέπλιτσε – Οπάβα 1 1,80

Μποέμιανς – Μπουντεγιόβιτσε 1 2,15

Καρβίνα – Σπάρτα Πράγμας 2 1,85

*Η βαθμολογία είναι από το gr.soccerway.com

Share on Facebook