Λευκορωσία: Διευρύνει το σερί της!

H μάχη της πρωτιάς έχει αποκτήσει άγρια ομορφιά το τελευταίο διάστημα στη Vysheyshaya Liga. Η ΜΠΑΤΕ παραμένει στην κορυφή, έστω και με βραχεία κεφαλή, αλλά δεν μπορεί επ’ ουδενί να εφησυχάζει αφού οι ομάδες που ακολουθούν είναι σε απόσταση αναπνοής. Η σημερινή ημέρα μπορεί υπό προϋποθέσεις να φέρει αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή. Τα ματς που συγκεντρώνουν το περισσότερο ενδιαφέρον είναι το Ενερτζέτικ – Βίτεμπσκ και το ΜΠΑΤΕ – Ισλόχ.

Συνεχίζει το σερί η ΜΠΑΤΕ ή θα έχουμε αλλαγή στην κορυφή; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Η βαθμολογία

(16:00) Ενερτζέτικ – Βίτεμπσκ

Η φορμαρισμένη Ενερτζέτικ έχει πάρει φόρα με τις σερί νίκες και καλοβλέπει πλέον τη πρωτιά. Η Βίτεμπσκ κοντεύει να ξεχάσει πότε πήρε την τελευταία της νίκη, έχοντας αφήσει για τα καλά πίσω το καλό της ξεκίνημα. Σίγουρα φαβορί εδώ είναι ο άσος, αλλά ακόμα περισσότερο φαβορί είναι η επιλογή 2-3 γκολ που έχει εμφανιστεί στα 5 τελευταία ματς της γηπεδούχου. Καλή επιλογή, σε καλή απόδοση (1,97).

(18:00) ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Ισχλόχ

Για την Ισλόχ δεν υπάρχει μέση οδός. Του ύψους ή του βάθους. Κερδίζει ή χάνει. Αν λάβουμε υπόψη τη μέχρι τώρα πορεία της, αλλά και την εικόνα της ΜΠΑΤΕ που πάει τρένο, τότε μάλλον ετοιμάζεται για μια εμφάνιση… βάθους. Σίγουρα η ΜΠΑΤΕ είναι το φαβορί. Ξέρει ότι δεν υπάρχει περιθώριο για γκέλες και δεν υπάρχει περίπτωση να χαριστεί. Θα ξέρει το αποτέλεσμα της Ενερτζέτικ και το γεγονός ότι μπορεί να είναι προσωρινά δεύτερη μπορεί να της βάλει μια δόση άγχους, αλλά όχι σε βαθμό που να την μπλοκάρει. Εύκολα θεωρώ θα πάρει τη νίκη και μάλιστα από ημίχρονο. Η επιλογή μας είναι σε απόδοση 1,90.

(20:00) Ρούχ Μπρέστ – Ντινάμο Μπρέστ

Παρά το γεγονός ότι είναι ομάδες που προέρχονται από την ίδια πόλη, δεν μπορούμε να πούμε ότι μιλάμε για τοπικό ντέρμπι, αφού τα πράγματα περιπλέκονται κάπως όσον αφορά το ιδιοκτησιακό. Ο πρόεδρος της Ντινάμο, παίζει ρόλο και στα διοικητικά της Ρουχ. Όταν μπαίνουν τέτοιου είδους εξωγενείς παράγοντες, καλό θα είναι να μένουμε μακριά από τα παιχνίδια αυτά…

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Μονά

Ενερτζέτικ – Βίτεμπσκ 1 1,97

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Ισλόχ 1/1 1,90

*Η βαθμολογία είναι από το gr.soccerway.com

Share on Facebook