Tο βραδινό πακέτο αναμετρήσεων έχει ξεκάθαρα φαβορί, αλλά μήπως κρύβονται παγίδες εκεί; Αυτό θα εξετάσουμε στο άρθρο αυτό, θα δούμε όλα τα ματς των 22:00 και θα καταλήξουμε στις επιλογές μας. Δεν θα χάσουμε χρόνο, αλλά θα μπούμε κατευθείαν στο…παρασύνθημα!
Παίξε τη βραδινή τετράδα μου από το Conference League με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
Σπάρτα Πράγας – Παρτίζαν
Η μια ομάδα της Πράγας παίζει εκτός, η άλλη εντός απόψε, με τη διαφορά ότι η μια είναι οριακά αουτσάιντερ, ενώ η Σπάρτα μπαίνει ως το φαβορί κόντρα στους σέρβους. Ο κόουτς Βρμπα ξέρει ότι το…πρέπει είναι μεγάλο πάνω από τα κεφάλια των παικτών του και φρόντισε να τους αποφορτίσει κάπως, αλλά και να τους συγκεντρώσει περισσότερο, εξυμνώντας την Παρτίζαν. Τη χαρακτήρισε «πιο επιτυχημένη ομάδα της Σερβίας» και «επικίνδυνη αντίπαλο». Παρά τα όσα λέει ο Βρμπα, η Σπάρτα είναι το φαβορί, έχει τον πρώτο λόγο και θα είναι αποτυχία οτιδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Βήμα πρόκρισης, με επιλογή μας έναν από τους πιο δυνατούς άσους της ημέρας (2,02).
Λέστερ – Ράντερς
Για τη Λέστερ η διοργάνωση είναι πλέον στόχος. Συνήθως οι Άγγλοι τα …σνομπάρουν αυτά, αλλά έτσι όπως πάει η σεζόν για τις «αλεπούδες», μάλλον θα ρίξει βάρος εδώ. Ο Ρότζερς είχε δηλώσει προ καιρού ότι δεν γνωρίζει τη διοργάνωση, αλλά θέλει να τη…μάθει. Κάτι σημαίνει αυτό. Επίσης ομάδα Πρέμιερ η Λέστερ, αλλά δεν έχει και καμιά 10αριά ευρωπαϊκά τρόπαια στην τροπαιοθήκη της. Είναι ευκαιρία, είναι το απόλυτο φαβορί στο ματς και το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης γενικότερα. Θα καθαρίσει από απόψε εκτιμώ τα της πρόκρισης και βλέπω να έρχεται σχετικά άνετα ο άσος συνδυασμένος με over 2.5 σε απόοδοση 1,75!
Σέλτικ – Μπόντο Γκλιμτ
Ακόμα μια ομάδα που το πάει για…μακριά είναι η Σέλτικ. Οι σκωτσέζοι έχουν 9 σερί νίκες, σκοράρουν ακατάπαυστα και θέλουν από απόψε, να πάρουν σκορ που θα τους επιτρέψει να πάνε στη Νορβηγία για τη ρεβάνς πιο…άνετοι. Η Μπόντο το έχει πολύ εύκολα το γκολ, αλλά έχει ενδιαφέρον το πως θα προσεγγίσει το ματς, αφού υπάρχει κίνδυνος να φύγει «φορτωμένη» αν ξανοιχτεί πολύ! Δεν θα πάιξει φουλ επίθεση, αλλά είναι η φύση της τέτοια, που θα ψάξει το γκολ και μάλλον θα το βρει. Το G/G πληρώνει 1,80.
Μαρσέιγ – Καραμπάχ
Μια καθαρή νίκη θα αναζητήσουν οι «φωκαείς» κόντρα στους Αζέρους, ώστε να πάνε δίχως άγχος στη ρεβάνς. Παραδοσιακά η Μαρσέιγ την κυνηγάει την Ευρώπη και τώρα σε μια διοργάνωση που είναι στα φαβορί, δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψει στον εαυτό της να την πατήσει από τέτοια ομάδα. Η Καραμπάχ είναι ομάδα που παίζει ανοιχτά. Το στυλ της ευνοεί τη γηπεδούχο, που όταν βρει κενά, γίνεται κίνδυνος – θάνατος. Ο άσος δεν παίζεται με τίποτα στο 1,30 αλλά επειδή βλέπω ανοιχτό ματς στο «Βελοντρόμ», βρίσκω αξία στο 1,72 του Over!
H ΠΡΟΤΑΣΗ
Σπάρτα Πράγας – Παρτίζαν -> 1 -> 2,02
Λέστερ – Ράντερς -> 1 & Over 2.5 -> 1,75
Σέλτικ – Μπόντο Γκλιμτ -> G/G -> 1,80
Μαρσέιγ – Καραμπάχ -> Over 2.5 -> 1,72