Σαββατιάτικες επιλογές από Ελλάδα, Αγγλία & Γερμανία

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους φίλοι μου! Μετά από ένα μικρό διάλειμμα εχθές επιστρέφουμε στις θέσεις μας και στα γνώριμα λημέρια μας στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ, της Πρέμιερ Λιγκ και της Μπουντεσλίγκα. Τσέκαρε παρακάτω ποια ματς έχω επιλέξει να κάνω παιχνίδι με επιλογές για όλα τα γούστα.

Σούπερ Λιγκ

Στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουμε τρία ματς στο σημερινό πρόγραμμα και ασχολήθηκα με όλα. Αρχικά στο Παναιτωλικός – Άρης πάω με την καλύτερη ομάδα που είναι οι Θεσσαλονικείς και θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν μέσα στις θέσεις 5-8. Οι Αγρινιώτες δεν βλέπονται και αν συνεχίσουν έτσι θα έχουν μπελάδες μετά από πολλά χρόνια. 2 (2,30)

Στην αναμέτρηση Ατρόμητος – ΟΦΗ θεωρώ ότι η έκβαση θα είναι πολύ αμφίρροπη, καθώς και οι δύο είναι αρκετά βελτιωμένες. Οι Περιστεριώτες έχουν ενισχυθεί σημαντικά, όμως δύσκολα κερδίζουν εντός έδρας. Πάω με το αμφίσκορο για περισσότερη σιγουριά. GG (1,95)

Tρίτο ματς είναι το ντέρμπι της Θεσσαλίας Βόλος – ΑΕΛ Novibet. O Bόλος δεν είναι τόσο καλός όσο ήταν στον πρώτο γύρο και δείχνει να κάνει νερά με την έναρξη του 2026. Η ΑΕΛ βρίσκεται σε ανοδική πορεία και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα σήμερα. Οι αποδόσεις ευνοούν την κόντρα. Χ2 & Over 1,5 (2,50)

Για να με ακολουθήσεις στο σαββατιάτικο παρολί μου (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Πρέμιερ Λιγκ

Τρία ματς έχω τσεκάρει από το σημερινό πρόγραμμα της κορυφαίας κατηγορίας του Νησιού. Στην αναμέτρηση Λιντς – Άρσεναλ οι πρωτοπόροι μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις… εργοστασιακές τους ρυθμίσεις, δηλ. να πάρουν τη νίκη που αγνοούν για τρία σερί παιχνίδια και να μη δώσουν το δικαίωμα στη Σίτι να πλησιάσει πέραν των 4 πόντων. Θα περιμένω να δω την αντίδραση και δεν πάω στο διπλό, αφού η Λιντς είναι αξιόμαχη. GG (1,98)

Περνάω στο λονδρέζικο ντέρμπι Τσέλσι – Γουέστ Χαμ. Υπάρχει σαφέστατη διαφορά δυναμικότητας με την Τσέλσι να προέρχεται από το πολύ απαιτητικό μεσοβδόμαδο στην έδρα της Νάπολι, ενώ η Γουέστ Χαμ έρχεται πολύ ανεβασμένη μετά τις δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, κάνοντας την αντεπίθεσή της για τη σωτηρία. Ο άσος είναι χαμηλά και θα κοιτάξω στα γκολ. GG & Over 2,5 (1,80)

Στο Λίβερπουλ – Νιούκαστλ θα πάω με τη νίκη των “κόκκινων”, οι οποίοι έρχονται από το 6-0 επί της Κάραμπαγκ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ μετά την ήττα στο Μπόρνμουθ θέλουν να βγάλουν αντίδραση και στο πρωτάθλημα. Αυτή ήταν μόλις η πρώτη ήττα σε 15 ματς για την ομάδα του Άρνε Σλοτ και τώρα θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα απέναντι σε μια ομάδα καλή, όμως όχι τόσο αποτελεσματική μακριά από το γήπεδό της. 1 (1,75)

Μπουντεσλίγκα

Στο γερμανικό πρωτάθλημα επικεντρώθηκα σε δύο αναμετρήσεις. Αρχικά στο Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Λεβερκούζεν. Αντίθετες πορείες για τις δύο ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Άιντραχτ να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της με ήττα και αποκλεισμό και τη Λεβερκούζεν να επικρατεί με 3-0 κόντρα στη Βιγιαρεάλ και να προκρίνεται στην ενδιάμεση φάση όπου θα βρει ξανά μπροστά της τον Ολυμπιακό. Η παράδοση στα μεταξύ τους λέει ότι οι “ασπιρίνες” νικούν στα έξι τελευταία και θα την ακολουθήσω. Χ2 & GG (2,00)

Ολοκληρώνω τις σημερινές μου επιλογές με το ματς Αμβούργο – Μπάγερν Μονάχου. Δεν έχω να πω και πολλά για το ματς αφού είναι πολλά με λίγα. Πάντως, αν το Αμβούργο συνεχίσει την καλή του φόρμα στα εντός έδρας έχει πιθανότητες να σκοράρει απέναντι στη Μπάγερν που συνήθως δεν κρατάει το μηδέν στα μετόπισθεν. GG & Over 2,5 (1,91)

Share on Facebook

Οι αποδόσεις ήταν αυτές όταν γραφόταν το άρθρο και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα