A’ Αγγλίας και παιχνίδι με τα γκολ

Καλό το μπασκετάκι, έχει την τιμητική του αυτή την περίοδο όμως χωρίς μπαλίτσα δεν μπορώ. Γι αυτό σας ετοίμασα 3 ματσάκια για μονά, με την απόδοση της τριάδας όμως να αξίζει στο…. 14,35!!!

Θα ξεκινήσω από το πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής που ξεκινάει στις 14:30 ανάμεσα στην Μπράντφορντ και την Μπρίστολ Ρόβερς. Δύσκολο παιχνίδι, με την Μπράντφορντ να έχει ήδη μία ήττα εντός από την Μπλάκμπερν και την Μπρίστολ να βρίσκει ρυθμό σιγά σιγά. Εγώ θα προτιμήσω το Χ πάντως στο 3,45. Μία καλή λύση βέβαια είναι και το αμφίσκορο στο 1,75.

Συνεχίζω με το παιχνίδι της Μπλάκπουλ με την Γουίμπλεντον, με τους γηπεδούχους να έχουν ξεκινήσει δυνατά με όπλο τον ενθουσιασμό τους. Η Γουίμπλεντον όμως είναι πιο έμπειρη ομάδα, έτσι το έργο της Μπλάκπουλ θα είναι πολύ πιο δύσκολο απόψε. Θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ εδώ.

Τέλος διάλεξα το παιχνίδι της Τζίλιγχαμ με την Σρούσμπερι. Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους, όμως ο στόχος τους παραμένει η παραμονή στην κατηγορία και μην το ξεχνάμε. Δεν ξέρω για ποιο λόγο δίνεται φαβορί απέναντι στην Τζιλιγχαμ η οποία είναι καλή εντός έδρας. Θα προτιμήσω το no goal στην αναμέτρηση στο 2,08.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(14:30) Μπράντφορντ – Μπρίστολ Ρόβερς Χ 3,45
Μπράντφορντ – Μπρίστολ Ρόβερς GG 1,75
(17:00) Μπλάκπουλ – Γουίμπλεντον 2-3 γκολ 2,00
(17:00) Τζίλιγχαμ – Σρούσμπερι NG 2,08

Πρόσβαση απο tablet και κινητό (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Share on Facebook