Μια ελληνο-ιταλική δυάδα είναι η επιλογή μου για σήμερα. Και φυσικά, με μίξη μπάσκετ – ποδοσφαίρου, που πολύ συχνά μας έχει βγει σε καλό. Άλλωστε, το στοίχημα δεν έχει σχέση με αθλήματα. Μιλάμε για σημεία και όχι για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, εκλογές ή φόρμουλα ένα.

Στο Προμηθέας – ΑΕΚ εκτιμώ πως θα τελειώσει από σήμερα η σειρά των ημιτελικών, με την «ένωση» να προκρίνεται στον τελικό. Η ομάδα του Μπάνκι σοβαρεύτηκε στο τρίτο παιχνίδι και επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση των Πατρινών. Η ψυχολογία των φιλοξενούμενων είναι πλέον ανεβασμένη και θεωρώ πως οι αποδόσεις αδικούν την ΑΕΚ, καθώς προσφέρεται ως αουτσάιντερ. Όχι οτι δεν πρόκειται να παλέψει ο Προμηθέας στην Πάτρα, αλλά τελικά πιστεύω πως θα επικρατήσουν οι φιλοξενούμενοι.

Μαζί θα βάλω και το Χ2 στο μπαράζ της παραμονής στη Serie B, ανάμεσα στη Σαλερνιτάνα και τη Βενέτσια. Προπονητής των φιλοξενούμενων είναι ο πολύπειρος, Σέρζε Κόσμι, ο οποίος φημίζεται για την ικανότητα του να ανεβάζει την ψυχολογία των ομάδων του και να παίρνει τα κρίσιμα ματς. Φυσικά, αυτός είναι ο πρώτος αγώνας και θα ακολουθήσει επαναληπτικός στην έδρα της Βενέτσια. Δεν παίζει ρόλο το εκτός έδρας γκολ και θα μείνει στην κατηγορία όποια ομάδα από τις δύο πετύχει τα περισσότερα τέρματα στα δύο ματς. Αν και εκεί έχουμε ισοπαλία, παραμένει η Βενέτσια, η οποία είχε καλύτερη βαθμολογία στην κανονική περίοδο. Η ψυχολογία της Σαλερνιτάνα δεν είναι καθόλου καλή και εκτιμώ πως ακόμη και με το Χ θα είναι ικανοποιημένη.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:45) Σαλερνιτάνα – Βενέτσια Χ2 1,83
(21:00) Προμηθέας – ΑΕΚ 2 2,19

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για τη δυαδούλα του σκύλου!

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..