Ασυλία, διάσημοι, τσακωμοί και Survivor…

Χθες μετά από 4 συνεχόμενες νίκες ασυλίας, οι διάσημοι έχασαν και οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού καλούμενοι να προτείνουν παίκτες για αποχώρηση. Με 8 ψήφους, πρώτος προτεινόμενος βγήκε ο Σπαλ, ο “κουτός γίγαντας”… Ο “Χρανιώλας” ως ένας εκ των δυο νικητών της ατομικής ασυλίας, πρότεινε δεύτερη προτεινόμενη τη Σόφη Πασχάλη. Η Ευριδίκη, νικήτρια και αυτή της ατομικής… ισορροπίας, ως τρίτο υποψήφιο για αποχώρηση, πρότεινε τον Ντάνο, υποστηρίζοντας ότι είναι αυτός που δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπαικτών του(!). Τον είχε άχτι πολλές μέρες… Χαρακτηριστικά, δήλωσε το εξής: “Ο Ντάνος είναι ένα παιδί το οποίο θέλει να φαίνεται… Θέλει να θεωρεί τον εαυτό του αρχηγό… δεν ξέρω πως να το πω… Κάποιες αντιδράσεις του τις θεωρώ τραβηγμένες από τα μαλλιά” .

Από στοιχηματικής σκοπιάς, αναμενόμενη είναι η πτώση του Αγγελόπολου! Στα τελευταία επεισόδια τον βλέπουμε αρκετά πεσμένο, ψυχολογικά και σωματικά. Συνεχίζει να είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του Survivor και ίσως και ο πιο αγαπητός.. Πλέον, όμως, μεγάλος νικητής φαίνεται να είναι, σύμφωνα πάντα με τις αποδόσεις, ο τρελός Κύπριος, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει απόδοση 3,75. Ακολουθεί φυσικά ο Ντάνος με απόδοση 4,50 και τρίτος είναι ο μάνατζερ Πάνος με απόδοση 7,50. Θα μας τρελάνει τελείως ο τραυματίας!!!

Παίξε Νόμιμα! Κλικ Εδώ!

Ποιος θα είναι ο επόμενος μαχητής που θα αποχωρήσει; Φυσικά τη χαμηλότερη απόδοση (1,70) έχει η 7ψυχη Ελισάβετ και ακολουθεί ο αντιπαθέστατος και διπλωμάτης Τσάνγκ με απόδοση 2,80. Κάτι μου λέει ότι ο “εξολοθρευτής” θα φάει και τον Τσανγκ!!!

Τσέκαρε παρακάτω τι παίζει με τις αποδόσεις του Survivor 2017!


Το γεγονός ότι ο ΣΚΑΪ μεταδίδει αυτήν την σειρά εκπομπών, με χρονική υστέρηση από τη διεξαγωγή των δρώμενων, καθιστά, ενδεχομένως, επισφαλή την έκβαση οποιουδήποτε στοιχηματισμού. Εξαίρεση αποτελεί ο τελικός του Survivor που θα μεταδοθεί ζωντανά το καλοκαίρι.

Πηγή: ΣΚΑΪ

 

Share on Facebook