Πρώτος φετινός στόχος για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στη σεζόν που αρχίζει σε λίγο καιρό, είναι να μπούνε στους ομίλους του Champions League. Μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι όμως αυτό. Η ΑΕΚ στάθηκε τυχερή πέρσι και μετά τη Σέλτικ, αντιμετώπισε την αρκετά βατή, Βίντι, από την Πολωνία. Όμως, τα πράγματα δεν θα είναι το ίδιο εύκολα για τις ομάδες του Πειραιά και της Τούμπας αντίστοιχα.

Να ξεκινήσουμε από τον αήττητο πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Αν το πρωτάθλημα ήταν αυτό που πανηγυρίστηκε όσο τίποτα στη Θεσσαλονίκη, η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League είναι το μεγάλο απωθημένο. Θυμίζουμε, πως ποτέ η ομάδα του «δικεφάλου» δεν έχει καταφέρει να περάσει στα τελικά γκρουπ της διοργάνωσης. Φέτος θα ξεκινήσει από τον τρίτο προκριματικό γύρο, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει ή τον Άγιαξ ή το νικητή του ενός από τα πέντε ζευγάρια του δεύτερου προκριματικού γύρου. Θυμίζουμε πως μετά τον δεύτερο προκριματικά, ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να αποκλείσει έναν ακόμη αντίπαλο, πριν μπει στους ομίλους. Και αυτός ο αντίπαλος δεν αναμένεται να είναι διόλου εύκολος, αφού ο ΠΑΟΚ θα είναι στους μη ισχυρούς.

Θα μπουν οι ελληνικές ομάδες στους ομίλους; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει στα τέλη Ιουλίου, από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι στους ισχυρούς και θα αντιμετωπίσουν μία εκ των PSV ή Πλζεν. Μιλάμε για πολύ δύσκολο αντίπαλο, τη συγκεκριμένη εποχή. Και φυσικά, θα πρέπει να αντιμετωπίσει και να πετάξει άλλες δύο ομάδες έξω στη συνέχεια για να φτάσει στους ομίλους. Και όχι, ότι κι ότι ομάδες, αλλά συλλόγους από τα πρωταθλήματα της Γαλλίας, της Πορτογαλίας, του Βελγίου, της Ρωσίας και της Ουκρανίας.

Το να περάσει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League πληρώνει επί 3,75, ενώ το να βρεθεί στα γκρουπ ο Ολυμπιακός, παίζεται με 6,50.

Δες όλες τις αποδόσεις* για τα ειδικά στοιχήματα στη Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

*Τις αποδόσεις μπορείτε να τις βρείτε αριστερά στην κεντρική σελίδα της Novibet, στα Δημοφιλή, στην κατηγορία «The Greeks».

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..