Δευτέρα + Γάτος = Ταμείο!

Τι μέρα ήταν χθες; Δευτέρα! Τι κάνει ο Ματσωμένος Γάτος τις Δευτέρες; Μας στέλνει στο ταμείο.Τι έμπνευση είχε πάλι αυτός ο Γάτος; Τι παθαίνει τις Δευτέρες και σεληνιάζεται; Τι ταμείο ήταν αυτό το χθεσινό; Η βραδινή του πρόταση μας έστειλε στο ταμείο και μάλιστα καλοπλήρωσε για ακόμα μία φορά όσους τον ακολουθούν πιστά.

Παίξε τις προτάσεις του Γάτου και πήγαινε ταμείο (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Μπορεί οι Βέλγοι να βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2 όμως κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν μεγάλη πρόκριση για τους 8, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τον άσσο σε συνδυασμό με τα over 2,5 γκολ στο 2,06. Όμως αυτό ήταν το απλό. Ο Γάτος το είχε τονίσει χθες στο άρθρο του πως οι Ιάπωνες έχουν θέμα με τα στημένα και όπως φάνηκε ήταν πολύ καλά διαβασμένος. Οι Ιάπωνες δεν κατάφεραν να διώξουν την μπάλα απο την περιοχή τους και ο Φερτόχεν σκόραρε με κεφαλιά ξεκινώντας παράλληλα την ανατροπή για το Βέλγιο, ενώ εμάς μας έστειλε στο ταμείο με απόδοση…. 17,00!!!!

Καλοφάγωτα μάγκες μου και πάντα τέτοια να έχουμε! Μπήκε με το δεξί η εβδομάδα και θα συνεχίσουμε εξίσου δυνατά. Ααα και τις Δευτέρες μην ξεχνάτε, ο Γάτος έχει ρέντα!

Share on Facebook