Δευτέρα σαν Σάββατο με απόδοση σχεδόν 50!

Μια Δευτέρα διαφορετική η σημερινή, με ωραία ματς από την Ισπανία και την Ιταλία. Μοιάζει λίγο με ΣΚ, αφού έχει και μικρές Αγγλίας, σε μια πλήρη αγωνιστική λόγω του καθολικού Πάσχα.

Ισορροπημένο στην Πριμέρα

Πρώτη μου επιλογή είναι το Χ στο Χιρόνα – Βιγιαρεάλ (3,40). Το βλέπω πολύ ισορροπημένο το ματς. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι και αυτό το δείχνει και η βαθμολογική τους θέση. Στα τελευταία ματς όμως δεν κερδίζουν εκτός έδρας, ενώ η αλήθεια είναι πως δεν έχουν και τεράστιο κίνητρο για τη νίκη, αφού πάρα πολύ δύσκολα θα χάσουν τον στόχο τους, που είναι μια θέση στην πρώτη τετράδα. Η Χιρόνα έχει δυνατή έδρα και χάρη σε αυτή, λογικά δεν θα κινδυνέψει. Σίγουρα δεν μπορεί να κοιτάει ψηλότερα, μετά από την ήττα κόντρα στην Οσασούνα, οπότε, με οκτώ αγώνες να απομένουν ακόμη στο πρωτάθλημα, ακόμη και ο ένας βαθμός θα είναι πολύτιμος σήμερα. Θα παίξει κυρίως για να μη χάσει. Περίμενα το Χ γύρω στο 3,00 με 3,10. Αφού μου το δίνουν με 3,40, το αγοράζω άνετα.

Τριπλέτα από τη Serie A

Πάμε στην Ιταλία, με το Λέτσε – Αταλάντα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν επηρεαστεί φέτος από την πορεία τους στην Ευρώπη, αλλά η Μπάγερν ήρθε και έδωσε ένα τέλος σε αυτήν. Επομένως, η Αταλάντα θα αφοσιωθεί πλέον στο πρωτάθλημα και η ποιότητά της θα αρχίσει να φαίνεται ξεκάθαρα. Η Λέτσε κινδυνεύει με υποβιβασμό και θα παίξει δυνατά. Όμως, δεν της ταιριάζουν τα εντός έδρας παιχνίδι και εκτιμώ πως θα σωθεί τελικά, αλλά με εκτός έδρας πόντους περισσότερο. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, οπότε θα πάω στο διπλό με απόδοση 1,75.

Δεύτερο ματς από την Ιταλία, το Γιουβέντους – Τζένοα. Ε όχι και 1,40 ο άσος ρε παιδιά, με μια Γιουβέντους που δεν έχει πείσει σε καμία περίπτωση φέτος και μια Τζένοα που παίζει με το “μαχαίρι στα δόντια” και παλεύει όλα τα ματς. Δεν θα πω οτι δεν θα χάσει η Τζένοα, μπορεί και να χάσει. Αλλά θα το παλέψει το ματς, οπότε θα παίξω το διπλό με χάντικαπ δύο γκολ υπέρ των φιλοξενούμενων. Άρα για να χάσουμε, η Γιούβε θα πρέπει να κερδίσει με δύο γκολ διαφορά και πάνω. Πληρώνει επί 1,68.

Και τρίτο ματς από την Ιταλία, το Νάπολι – Μίλαν. Μιλάμε για το πιο αμφίρροπο ματς της αγωνιστικής, εντελώς ισορροπημένο. Χωρίς πολλά πολλά λόγια, θα πάμε στην ισοπαλία, με απόδοση 3,00.

Προσεκτική νίκη Μπενφίκα

Η βασική μου πεντάδα κλείνει με το build a bet combo, διπλό & Under 4,5, στο Κάζα Πία – Μπενφίκα, το οποίο πληρώνει επί 1,62. Η γκέλα της Πόρτο θα κάνει την Μπενφίκα πολύ προσεκτική και εκτιμώ πως σε μια έδρα που είχε χάσει πέρσι, δεν θα γκελάρει ξανά φέτος. Βλέπω “κυνική” νίκη της Μπενφίκα και πληρώνει μια χαρά.

Η πεντάδα  μου πληρώνει επί 48,58 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

Share on Facebook

Οι αποδόσεις ήταν αυτές όταν γραφόταν το άρθρο και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι