Δευτεριάτικη επτάδα με αποδοσάρα!

Τέρμα το… πανηγύρι στο ελληνικό πρωτάθλημα και συγχαρητήρια στην ΑΕΚ που το κατέκτησε. Προσωπικά είχα ένα μεγάλο ταμείο χθες και με πολύ καλή ψυχολογία, επέλεξα μια επτάδα για σήμερα…

Φυσικά, όταν μιλάμε για επτάδα, καταλαβαίνουμε οτι το ρίσκο είναι μεγάλο, όπως όμως είναι και η απόδοση. Παίζουμε υπεύθυνα και χωρίς μεγάλα πονταρίσματα, αφού επτά σημεία δεν περνάνε εύκολα καρφωτά. Όσοι θέλουν να ρισκάρουν λιγότερο, μπορούν να παίξουν και ένα σύστημα, με ένα λάθος.

Ξεκινάω με τον άσο στο Νάπολι – Μπολόνια. Η Μπολόνια δεν σκοράρει καν το τελευταίο διάστημα, η Νάπολι έχει τεράστιο ενδιαφέρον για τη νίκη και έχει και μια έδρα που δεν είναι παίξε γέλασε. Προσωπικά έχω απεριόριστη εκτίμηση στον προπονητή Κόντε και εκτιμώ πως η Νάπολι θα πάρει αυτό που θέλει στο τέλος. Ο άσος παίζεται με 1,55!

Πάω στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ, με τον άσο του Τότεναμ – Λιντς. Η Λονδρέζικη ομάδα παίζει την ύπαρξή της σε αυτό το ματς, καθώς μετά την ήττα της Γουέστ Χαμ χθες, αν κερδίσει σήμερα, θα είναι “σωσμένη” κατά 90%. Η αντίπαλός της είναι μια εξαιρετική ομάδα και το σίγουρο είναι πως η Λιντς δεν πρόκειται να κάτσει να χάσει. Μιλάμε για Αγγλία, οπότε το κίνητρο για τη νίκη είναι αυταπόδεικτο. Πάντως, όσο και να θέλει να είναι τίμια η Λιντς, θα έχει απουσίες και η Τότεναμ θα παίξει με το “μαχαίρι σρτα δόντια”. Ο άσος δίνει 1,89 και είναι μια χαρά για μένα.

Παραμένω στην Αγγλία και πάω στην Τσάμπιονσιπ. Για κάποιο λόγο μου έχει καρφωθεί στο μυαλό οτι η Μίλγουολ θα είναι η ομάδα που θα ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ. Έφερε 0-0 με τη Χαλ εκτός έδρας και τώρα θέλει τη νίκη για να φτάσει πιο κοντά στο στόχο της. Θεωρώ καλύτερη ομάδα τη Μίλγουολ, φοβάμαι λίγο το Χ, αλλά θα πάω με τον άσο  του Μίλγουολ – Χαλ, που δίνει 1,78.

Πάω στην Ισπανία και στο Ράγιο Βαγιεκάνο – Χιρόνα. Η Ράγιο είναι σε άλλη φάση μετά τη μεγάλη πρόκριση επί του Στρασβούργου και κανείς δεν σκέφτεται τίποτα άλλο από τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ. Μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά, η Βαγιεκάνο μπορεί να είναι έτοιμη για το σημερινό ματς. Η Χιρόνα καίγεται για βαθμούς και εκτιμώ πως θα παίξει πολύ δυναμικά. Τουλάχιστον δεν θα χάσει στη Μαδρίτη, οπότε Χ2 με απόδοση 1,54.

Τρία ματς συμπληρώνουν την επτάδα μου, από τη φουλ αγωνιστική στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Πρώτα, ο άσος σε συνδυασμό με το over 1,5 στο Μπενφίκα – Μπράγκα. Πληρώνει επί 1,65 και χωρίς πολλά πολλά λόγια πιστεύω οτι θα περάσει. Μαζί θα βάλω το συνδυαστικό 1Χ με Under 4,5 στο Τοντέλα – Μορεϊρένσε. Πληρώνει επί 1,42 και πιστεύω πως είναι πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί, αφού η Τοντέλα καίγεται για πόντους, είναι σε καλή κατάσταση και η Μορεϊρένσε θα παίξει με αναπληρωματικούς και είναι αδιάφορη. Τρίτο ματς από Πορτογαλία ο άσος στο Σάντα Κλάρα – Νασιονάλ Μαδέιρα. Οι γηπεδούχοι είναι σαφώς ανώτεροι από τους φιλοξενούμενους και μου φαίνεται μια χαρά το 2,20.

Σούπερ επτάδα λοιπόν. Για να ακολουθήσεις κάνε ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Share on Facebook

Οι αποδόσεις ήταν αυτές όταν γραφόταν το άρθρο και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ – ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ