Ακόμα ένα “σεντονάτο” ταμείο μπήκε στο ενεργητικό του Λαγωνικού μας και όχι μόνο. Πολύ καλά τα πήγαμε και οι δύο χθες, με εμένα να κάνω 2/3 στο Champions League και το φίλο μας τον σκύλο να κάνει το απόλυτο 3/3 με τις προτάσεις του. Διπλό ταμείο λοιπόν για όσους ακολούθησαν τις προτάσεις και των δυο μας.

Άμεση εξαργύρωση κερδών, με ένα κλικ! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Η πρώτη επιτυχία ήρθε νωρίς νωρίς, με τον Μέσι να σκοράρει κόντρα στη Γιουνάιτεντ, επαληθεύοντας έτσι την επιλογή μου για πρώτος σκόρερ στο παιχνίδι, στέλντοντάς μας στο ταμείο με απόδοση 3,00. Στη συνέχεια ο Άγιαξ πραγματοποίησε ακόμα μία έκπληξη παίρνοντας την πρόκριση κόντρα στη Γιουβέντους του Ρονάλντο, όμως εκεί το ζητούμενο ήταν τα γκολ, πράγμα που επίσης επαληθεύτηκε στο 1,88.

Ακολούθησε το απόλυτο 3/3 του Λαγωνικού μας, το οποίο έπαιξε με τα γκολ και τις κάρτες. Στο Τορίνο επαληθεύτηκαν τόσο τα over 2,5 γκολ (1,86) όσο και οι under 4,5 κάρτες στο 2,00, αφού το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα σκληρό. Τέλος βγήκαν και τα 2-3 γκολ στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Γιουνάιτεντ σε απόδοση 2,20, κάτι που ίσως δεν περίμεναν πολύ, με δεδομένο ότι ο Μέσι σκόραρε πολύ νωρίς 2 γκολ.

Καλοφάγωτα μάγκες μου και πάντα τέτοια να έχουμε. Βγάλαμε τα πασχαλινά τσουρέκια με τα χθεσινά και συνεχίζουμε να βγάλουμε όλο το γιορτινό τραπέζι.

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..