Δυνατά παιχνίδια στην Αυστρία.

Υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα στην Αυστρία και το πρόγραμμα συνεχίζεται με 3 παιχνίδια. Βρήκα αξία σε κάποια σημεία και σας τα παρουσιάζω. Μια δυάδα και ένα μονό είναι αυτά που κρατάω και πάμε να δούμε τι βγήκε από το κουπόνι…

Δείτε τις αποδόσεις και τις επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα στο πρωτάθλημα Αυστρίας (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ*

(19:30) Αντμίρα – Άλταχ

Η πρωτοπόρος Άλταχ δοκιμάζεται στην έδρα της Αντμίρα. Έχει ψυχολογία και βαθμολογική άνεση σε σχέση με τη γηπεδούχο. Είναι καλύτερη ομάδα και πιστεύω πως αυτό έστω και δύσκολα θα βγει στο παιχνίδι. Η Αντμίρα είναι κατώτερη αγωνιστικά και έχει εγκλωβιστεί στο άγχος της. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να κοντράρει την Άλταχ μέχρι τέλους, αν και περιμένω ένα σφικτό παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες. Πάω με το διπλό της Άλταχ σε απόδοση 2,32.

(19:30) Σανκτ Πόλτεν – Μάτερσμπουργκ

Και οι 2 χαμηλά στη βαθμολογία, ξέρουν ότι στα μεταξύ τους παίζονται πολλά για την παραμονή. Ομάδες που δεν το ‘χουν με την άμυνα, οπότε πιστεύω ότι ο δρόμος προς τη σωτηρία δεν θα έρθει μέσα από τη σκοπιμότητα αλλά από το «όσα έρθουν κι όσα πάνε»…Δεν ξέρουν να παίζουν άμυνα οι ομάδες αυτές ούτε σε τέτοια παιχνίδια, οπότε αν κάνουν τα βασικά στην επίθεση το παιχνίδι θα έχει γκολ. Δεν μπήκα στη διαδικασία να μοιράσω βαθμούς καθώς δεν διαφέρουν και πολύ ποιοτικά, οπότε παίζω στα γκολ. Πιστεύω πως από ένα τέρμα θα βρουν και οι 2 και μετά θα διαχειριστούν το παιχνίδι ανάλογα με το χρόνο που θα απομένει. Κρατάω το goal/goal στο 1,67 και τις αφήνω να σφαχτούν μεταξύ τους.

(21:30) Αούστρια Βιέννης – Σβαρόφσκι Βάτενς

Ζευγάρι που έχει δώσει πολλά τέρματα φέτος. Τα γκολ ανάμεσά τους με το τσουβάλι. Η Βάτενς αδικείται από την απόδοση και το έχει δείξει στα μεταξύ τους. Έχει πάρει τον αέρα της Αούστρια και περιμένω και σήμερα να παλέψει το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι η απόδοση της είναι λάθος και κρίνοντας από τα προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια περιμένω ένα παιχνίδι με πολλές επιθέσεις και γκολ. Είναι στοιχείο του παιχνιδιού τους το επιθετικό ποδόσφαιρο άλλωστε. Δεν μπορώ να ξεγράψω την Αούστρια μέσα στην έδρα της βέβαια, αλλά το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων. Παίρνω τα ρίσκα μου γιατί νιώθω τυχερός σήμερα και ποντάρω στο διπλό της Βάτενς με goal/goal ταυτόχρονα. Περιμένω να δω μια Βάτενς όπως στα προηγούμενα παιχνίδια μεταξύ τους και ένα παιχνίδι με μπόλικο θέαμα και φάσεις και από τους 2. Για να δούμε. Απόδοση στο 5,80 εξαιρετική.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Δυάδα

Αντμίρα – Άλταχ 2 2,32

Σανκτ Πόλτεν – Μάτερσμπουργκ goal/goal 1,67

Μονό

Αούστρια Βιέννης – Σβαρόφσκι Βάτενς 2 & να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 5,80

Οι επιλογές μου στην Αυστρία (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

*Η βαθμολογία είναι από το gr.soccerway.com

Share on Facebook