Επειδή όμως οι τελικοί προσφέρονται για πολύ παιχνίδι, με άπειρες επιλογές έτσι κι εγώ απόψε δεν μπορώ να σας αφήσω έτσι. Μόνο με τις κλασικές επιλογές. Ψάχνοντας λοιπόν βρήκα εξαιρετικές αγορές με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τον αποψινό τελικό κι έτσι θα σας δώσω και μερικές προτάσεις για ειδικά, για τους φανς του είδους. Αρκετά όμως με τον πρόλογο, πάμε στο ψητό.

Οι… ειδικές προτάσεις του Λαγωνικού με ένα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Λοιπόν, όπως είπα και στο κύριο άρθρο μου σήμερα βλέπω την Άρσεναλ να κατακτά το τρόπαιο απόψε. Οι Κανονιέρηδες έχουν εμπειρία και διαθέτουν τον μάστερ του Europa League στον πάγκο τους. Επομένως θεωρώ πως έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση. Με αυτό λοιπόν το σκεπτικό, προκύπτει η επόμενη επιλογή, να εμφανιστεί ο Παπασταθόπουλος στην απονομή με την ελληνική σημαία (2,15). Είναι βέβαια μία επιλογή που ενδέχεται να πληρώσει και σε περίπτωση που η Άρσεναλ δεν κατακτήσει το τρόπαιο απόψε.

Επίσης λόγω της απουσίας του Καντέ, ο Ζορζίνιο αναμένεται να πάρει τη θέση του Γάλλου στο κέντρο των Μπλε και το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι απόψε. Το ενδεχόμενο να δεχτεί κίτρινη κάρτα ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στο δελεαστικό 2,80 και μπορεί να μπει στις επιλογές μας.

Κι αφού πιάσαμε τους παίκτες, πάμε και στους επιθετικούς. Ο Αουμπαμεγιάνγκ είναι εξαιρετικός φέτος, είναι φορμαρισμένος και παίρνει προσπάθειες για την ομάδα του. Σίγουρα θα κυνηγήσει κι απόψε το γκολ, αφού πάντα ένα γκολ σε τελικό έχει άλλη χάρη. Το ενδεχόμενο λοιπόν ο Αουμπαμεγιάνγκ να κάνει πάνω από 1,5 εύστοχο σουτ απόψε πληρώνει στο 2,40 και μπαίνει κι αυτό στις επιλογές μας.

Τέλος, τελικός είναι, σημαντικό παιχνίδι είναι και το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί το VAR βρίσκεται σε απόδοση διπλασιασμού. Σε καμία περίπτωση δεν θα θέλει ο διαιτητής σε τόσο σημαντικό παιχνίδι να δημιουργήσει παράπονα, οπότε είναι κι αυτό μία πολύ καλή επιλογή.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(22:00) Τσέλσι – Άρσεναλ, Να φορέσει την ελληνική σημαία ο Παπασταθόπουλος στην απονομή  (2,15)
(22:00) Τσέλσι – Άρσεναλ, Κίτρινη κάρτα Ζορζίνιο  (2,80)
(22:00) Τσέλσι – Άρσεναλ, Αουμπαμεγιάνγκ Ο1,5 εύστοχο σουτ  (2,40)
(22:00) Τσέλσι – Άρσεναλ, Χρήση VAR  (2,00)

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..