Μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ακολουθεί ο δεύτερος, στις περιφέρειες και τους δήμους εκείνους, που κανείς δεν κατάφερε να συγκεντρώσει ποσοστό άνω του 50%. Η διαφορά σε σχέση με την πρώτη Κυριακή, είναι οτι πλέον όλοι οι «μονομάχοι» θα είναι δύο και νικητής στο τέλος θα είναι μόνο ένας.

Περιφερειακές εκλογές

Στην Περιφέρεια Αττικής, σούπερ φαβορί είναι ο κ. Πατούλης, με απόδοση μόλις 1,008. Η νίκη της Ρένας Δούρου πληρώνει επί 13,00.

Στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη, είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες, με τον κ. Μέτιο να πληρώνει επί 1,80 και τον κ. Τοψίδη επί 1,95.

Στην Στερεά Ελλάδα, μεγάλο φαβορί είναι ο Φάνης Σπανός, με απόδοση μόλις 1,15. Τη θέση του περιφερειάρχη διεκδικεί ο δραστήριος δήμαρχος Στυλίδας, αλλά και πασίγνωστος ηθοποιός, Απόστολος Γκλέτσος (5,00).

Ντέρμπι αναμένεται να γίνει και στη Δυτική Ελλάδα, με τον Νεκτάριο Φαρμάκη να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες νίκης (1,50). Όμως, ο Απόστολος Κατσιφάρας δεν είναι μεγάλο αουτσάιντερ (2,50).

Στην Πελοπόννησο είχαμε σχεδόν την απόλυτη ισοπαλία στον πρώτο γύρο. Φαίνεται πως έχει πάρει ελαφρύ προβάδισμα για τη δεύτερη Κυριακή, ο Πέτρος Τατούλης (1,70), με τον Παναγιώτη Νίκα να δίνει 2,08.

Στο Βόρειο Αιγαίο, η Χρστιάννα Καλογήρου, με 1,50, είναι το φαβορί για να κερδίσει, ενώ ακολουθεί ο Κώστας Μουτζούρης με 2,50.

Στο Ιόνιο, ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος είναι το απόλυτο αουτσάιντερ με 5,65, αφού η Ρόδη Κράτσα προηγείται με διαφορά (1,12).

Ξέρεις τους νέους περιφερειάρχες; Δες τις αποδόσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

Δημοτικές εκλογές

Όλα τα βλέμματα στρέφονται στους τρεις πολύ μεγάλους δήμους της χώρας, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τον Πειραιά. Και στους τρεις υπάρχουν μεγαάλα φαβορί. Στην Αθήνα, ο Κώστας Μπακογιάννης παίζεται με το… ιλιγγιώδες 1,006, ενώ ο Νάσος Ηλιόπουλος πληρώνει επί 14,00.

Στη Θεσσαλονίκη, ο νικητής του πρώτου γύρου, Νίκος Ταχιάος, έγινε αουτσάιντερ. Κι αυτό γιατί ο Κώστας Ζέρβας που επικράτησε οριακά του Γιώργου Ορφανού, παίζεται φαβορί με 1,40. Ο κ. Ταχιάος πληρώνει επί 2,80.

Στον Πειραιά, τα πράγματα είναι ανάλογα με την Αθήνα. Όπου Μπακογιάννης βάλτε Μώραλης και όπου Ηλιόπουλος βάλτε Βλαχάκος.

Δες ακόμη τις αποδόσεις σε 46 δήμους, ίσως και στον δικό σου (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..