Το χάλι της εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2020, τόσο από αγωνιστικής πλευράς, όσο και από πλευράς κλίματος στα αποδυτήρια, λογικά θα έχει αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη. Ο Έλληνας τεχνικός «σήκωσε το γάντι» από τις δηλώσεις του Παπασταθόπουλου εναντίον του και πλέον υπάρχει χάσμα μεταξύ των δύο, αλλά και αρκετών παικτών που πήραν το μέρος του Παπ. Μάλιστα, οι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος είπαν οτι δεν πρόκειται να ξαναπαίξουν στην εθνική με τον Άγγελο προπονητή. Η απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη, αλλά πολύ δύσκολα θα παραμείνει ο Αναστασιάδης στον πάγκο.

Ποιος θα είναι όμως ο αντικαταστάτης του;

Τα δύο φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις, είναι οι Τραϊανός Δέλλας και Μαρίνος Ουζουνίδης. Δυο προπονητές που είναι Έλληνες, ξέρουν τα πάντα σε σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν θα χρειαστούν προσαρμογή, ενώ έχουν και τον σεβασμό όλων των διεθνών μας ποδοσφαιριστών.

Άλλη μια επιλογή είναι ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έχει όλα όσα είπαμε για τους προηγούμενους, πλην του οτι δεν είναι Έλληνας. Αλλά πιο… Έλληνας ξένος από τον Χιμένεθ, δεν υπάρχει (άντε ο Ρεχάγκελ).

Δες όλες τις επιλογές και τις αποδόσεις* για τον επόμενο κόουτς της εθνικής Ελλάδας (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

*Θα τις βρεις στα δημοφιλή στα αριστερά της κεντρικής εκεί που λέει «ειδικά μεταγραφών».

 

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..