Η τελευταία “διαβολοβδομάδα” της σεζόν οδεύει προς το φινάλε της, με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται, αναφορικά με την πρωτιά, την τετράδα, την εξάδα αλλά και τα τελευταία εισιτήρια για τα play-in! Με λίγα λόγια…”αίμα και άμμος” στα τελευταία ματς της regular season. Aπόψε ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρί, ενώ η Φενέρ έχει την ευκαιρία να πατήσει στην κορυφή, εκμεταλλευόμενη την τρίτη σερί ήττα του Ολυμπιακού, καθώς αν επικρατήσει της Μπασκόνια, λόγω του ότι έχει την ισοβαθμία, θα πάρει το lead στη βαθμολογία.
Πάμε όμως λίγο να δούμε ποια ματς θα βάλουμε στο σημερινό μας κουπόνι και ποια είναι τα σημεία που θα επιλέξουμε.
Κλικ εδώ για να ακολουθήσεις τις προτάσεις μου!
Ερυθρός Αστέρας – Ρεάλ Μαδρίτης
Κομβική αναμέτρηση στην αρένα του Βελιγραδίου, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να διώξουν κάθε άγχος σε ό,τι αφορά το μέλλον τους στην post season. Σε αντίθετη περίπτωση, υπάρχει πρόβλημα και φουλ πίεση στα ματς που απομένουν. Η Ρεάλ άργησε, αλλά βρήκε ρυθμό όταν έπρεπε και είναι ζωντανή για την 6αδα. Το ίδιο ισχύει και για τον Αστέρα, που αν και ήταν σταθερότερος, είναι σε παρόμοια μοίρα. Με νίκη βλέπει 6αδα, με ήττα αγχώνεται. Είναι σε καλή κατάσταση οι Σέρβοι, που πέρασαν από το ΣΕΦ, διέλυσε τη Βίρτους και με τον κόσμο στο πλευρό του, δεν θα φοβηθεί τη “βασίλισσα” των τεσσάρων νικών στα πέντε τελευταία ματς στη διοργάνωση. Δεν αποκλείω τη νίκη του Αστέρα, για αυτό θα πάω στο +4.5 της έδρας, σε απόδοση 1,61.
Παναθηναϊκός – Παρί
Αναμέτρηση με εκατέρωθεν κίνητρο, αλλά και με ξεκάθαρο φαβορί. Ο Παναθηναϊκός έκανε το δύσκολο κόντρα στη Μακάμπι και απόψε θέλει να κάνει απλά τα βασικά στο “κάστρο” του, για να κλειδώσει σχεδόν το πλεονέκτημα έδρας. Η Παρί καίγεται ακόμα περισσότερο για τη νίκη, καθώς με ήττα, κινδυνεύει να μείνει εκτός post season, κάτι που σίγουρα δεν αξίζει με βάση το τι μας έχει δείξει φέτος. Εκτός οι Λεσόρ, Παπαπέτρου και Γκριγκόνις για τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι έτοιμοι οι Όσμαν που έχασε το ματς στο Βελιγράδι και Γιούρτσεβεν που επιστρέφει μετά τις 20/1! Νομίζω ότι εύκολα ή δύσκολα η νίκη θα έρθει για την ομάδα του Αταμάν, αλλά οι αποδόσεις μας επιτρέπουν να πάμε με ένα υψηλό χάντικαπ υπέρ της Παρί, με το +9.5 να παίζεται στο 1,74.
Φενερμπαχτσέ – Μπασκόνια
Από νίκη – θρίλερ προέρχεται η Φενέρμπαχτσε που απόψε έχει την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή αν νικήσει την Μπασκόνια, εκμεταλλευόμενη την ήττα του Ολυμπιακού. Οι Βάσκοι είναι χωρίς στόχους και εκτός έδρας ανύπαρκτοι. Νομίζω είναι τέτοια η διαφορά των δύο ομάδων και το κίνητρο, που είναι ξεκάθαρο πως από τη Φενέρ θα οριστεί η πορεία της αναμέτρησης. Λέω να πάμε στον άσο, αλλά με combo το χάντικαπ -9,5 πόντων, που μας προσφέρεται σε απόδοση 1,71.