Γαλλία-Αγγλία σημειώσατε… μπόμπα!

Καλημέρα καλημέρα, Σάββατο σήμερα με μπόλικα παιχνίδια στο κουπόνι! Γύρισα, μύρισα και κατέληξα σε μία δυάδα από Γαλλία και δύο μονά από Πρέμιερ Λιγκ με την απόδοση της τετράδας να είναι μπόμπα πραγματική στο…. 77,19 και να σηκώνει κάτι ψιλά έτσι για το καλό!

Ξεκινάω από την αναμέτρηση της Ναντ με την Μαρσέιγ. Οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα έδειξαν ασύνδετοι και ηττήθηκαν με 3-0 από την Λιλ. Οι Μαρσεγέζοι στην πρώτη αγωνιστική ήταν πολύ καλοί κι επικράτησαν με 3-0 της Ντιζόν. Σίγουρα το αποψινό παιχνίδι θα είναι πολύ πιο δύσκολο και η Ναντ θα παίξει πολύ προσεκτικά, όμως πιστεύω πως η Μαρσέιγ μπορεί να πάρει το διπλό.

Παραμένω στην Γαλλία και συγκεκριμένα στην Τουλούζ, η οποία υποδέχεται την Μονπελιέ. Η Τουλούζ έδειξε πολύ καλή εικόνα απέναντι στην πρωταθλήτρια Μονακό ωστόσο ηττήθηκε αν και προηγήθηκε 2 φορές. Η Μονπελιέ ξεκίνησε με νίκη τη σεζόν, όμως η Τουλούζ δεν είναι Καέν και σίγουρα θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Θα επιλέξω τον άσσο της Τουλούζ. Επίσης μία πολύ καλή επιλογή είναι να σκοράρει ο Ντελόρ της Τουλούζ.

Και από την Γαλλία τώρα, πάμε καρφί στην Αγγλία που σας έχω τα καλά! Η Γουέστ Μπρομ υποδέχεται την Μπόρνμουθ, με τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζονται αισιόδοξοι μετά το περσινό πλασάρισμα στην 10άδα και τις επιστροφές των Ντεφόε και Άκε. Από την άλλη η Γουέστ Μπρομ και φέτος θα παλέψει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Με βάση την εικόνα των ομάδων και από πέρσι, θα επιλέξω το διπλό της πιο επιθετικής Μπόρνμουθ.

Κλείνω με την αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας κόντρα στην νεοφώτιστη Χάντερσφιλντ. Από την μία ο άπειρος Ντε Μπουρ και από την άλλη ο μετρ των εκπλήξεων Βάγκνερ. Ο Ολλανδός προσπαθεί να περάσει μία νέα επιθετική νοοτροπία στους παίχτες της Πάλας κι αυτό σίγουρα θα πάρει χρόνο. Από την άλλη στην Χάντερσφιλντ σίγουρα επικρατεί ο ενθουσιασμός της μεγάλης κατηγορίας, αλλά και αισιοδοξία λόγω του Βάγκνερ και του πολύ καλού ποδοσφαίρου που έπαιξαν πέρσι. Πιστεύω στην έκπληξη και θα επιλέξω το διπλό των νεοφώτιστων.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(Δυάδα)

(18:00) Ναντ – Μαρσέιγ 2  2,40

(21:00) Τουλούζ – Μονπελιέ 1  2,22

(Μονά)

(17:00) Γουέστ Μπρομ – Μπόρνμουθ 2  3,05

(17:00) Κρίσταλ Πάλας – Χάντερσφιλντ 2  4,75

Τουλούζ – Μονπελιέ Να σκοράρει ο Delort  2,95

100% Νόμιμο Στοίχημα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Share on Facebook