Καλημέρα σε όλους! Με 3/3 έκλεισε η χθεσινή μας τριάδα και καλοφάγωτα σε όλους ακολούθησαν. Σήμερα, ακόμα λιγότερες είναι οι επιλογές, όμως όσο έχουμε ματσάκια από χαμηλές κατηγορίες Αγγλίας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Μια τριάδα από Λιγκ 1 και Νάσιοναλ Λιγκ έχω ξεχωρίσει και πάμε να τη δούμε.
(21:45) Ρόδεραμ – Γουίκομ
Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Α’ Αγγλίας. Από το εντός έδρας 1-1 απέναντι στην Έξετερ προέρχεται η Ρόδεραμ, η οποία αδίκησε τον εαυτό της καθώς με την απόδοσή της μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη. Παρέμεινε πάντως στο μέσον της βαθμολογίας, ούτε κυνηγάει άνοδο ούτε κινδυνεύει. Από την άλλη μεριά, η Γουίκομ έρχεται από την εντός έδρας ήττα 1-0 από τη Ρέξαμ και το αποτέλεσμα ήταν κακό στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Τσάμπιονσιπ (αυτήν τη στιγμή στο -3 από την απευθείας άνοδο). Οι γηπεδούχοι δεν πείθουν τελευταία, ενώ οι φιλοξενούμενοι δίνουν μάχη για να κρατηθούν στις πρώτες θέσεις. Και οι δύο προσεγγίζουν αμυντικά τα παιχνίδια τους. 2-3 γκολ (1,95)
ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να ακολουθήσεις την αγγλική τριάδα μου!
(21:45) Ροτσντέιλ – Μπόστον Γιουνάιτεντ
Εξ αναβολής ματς για την 23η αγωνιστική της Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας. Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Ροτσντέιλ και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως η Μπόστον Γιουνάιτεντ το παλεύει πολύ τελευταία για να παραμείνει στην κατηγορία. Δίνω προβάδισμα στον άσο, αλλά και θα προτιμήσω τα πολλά γκολ. Over 2,5 (2,10)
(21:45) Χάλιφαξ – Ντάγκεναμ
Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική της Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας. Aπό τρεις σερί νίκες προέρχεται η Χάλιφαξ που τη φέρνουν στην 5η θέση, ενώ η Ντάγκεναμ ηττήθηκε 3-1 από την Τάμγουορθ και οριακά κρατιέται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη και θα τους εμπιστευτώ. 1 & Under 3,5 (2,22)