Καλημέρα στην παρέα παιχταράδες μου. Τρίτη σήμερα και λέω να ξεκινήσουμε την μέρα μας με Eurovision μιας και απόψε έχουμε τον πρώτο ημιτελικό, όπου συμμετέχουν Ελλάδα και Κύπρος. Τα φετινά τραγούδια των δύο χωρών είναι εξαιρετικά και πολύ δυνατά και δικαιολογημένα είναι μέσα στα φαβορί τόσο του αποψινού ημιτελικού, όσο και του τελικού.

Δες τις αποδόσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) για τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision!

Τις τελευταίες μέρες βέβαια, η αλήθεια είναι πως η Κύπρος υποχώρησε αρκετά στις προβλέψεις αφού οι πρόβες της Τάμτα δεν ήταν ιδιαίτερα καλές και άρχισαν τα ερωτηματικά και οι μουρμούρες. Υπήρξαν κάποια τεχνικά θέματα, κυρίως με τον ήχο τα οποία η κυπριακή αποστολή ελπίζει να έχουν λυθεί απόψε στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Απεναντίας στο στρατόπεδο της ελληνικής αποστολής τα πράγματα είναι πολύ πιο ευχάριστα και χαλαρά. Η Κατερίνα Ντούσκα είναι ευδιάθετη αφού μέχρι στιγμής όλα κυλάνε ομαλά και η ελληνίδα καλλιτέχνις παραμένει το μεγάλο φαβορί για την αποψινή βραδιά. Να μην ξεχνάμε ότι η φετινή μας εκπρόσωπος έχει τεράστιο ρεύμα στα social media και ήταν ήδη αρκετά γνωστή για τα τραγούδια της, έστω κι αν στην Ελλάδα την ήξεραν ελάχιστοι.

Θα στηρίξω την πρωτιά της Κατερίνας απόψε στο 2,30 αφού πιστεύω πως αυτή η δυναμική μπαλάντα α λα Florence + The Machine  που επέλεξε σε συνδυασμό με την σκηνική της παρουσία θα της δώσουν εύκολα την πρόκριση και την πρωτιά στον αποψινό ημιτελικό.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Ελλάδα νικήτρια 1ου ημιτελικού  (2,30)

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..