Η μέρα του Λιγκ Καπ

Καλά ξεκινήσαμε χθες την εβδομάδα. Σήμερα το κουπόνι περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια από Λιγκ Καπ Αγγλίας και Γαλλίας και ξεχώρισα τρεις άσσους κι έναν από Β Βραζιλίας. Θα σας τα πρότεινα μονά, όμως και η απόδοση της τετράδας δελεάζει στο… 17,78!

Ξεκινάω με την Λούτον να υποδέχεται την Ίπσουιτς. Έχουν το εκτόπισμα οι γηπεδούχοι να πάρουν το αποτέλεσμα απέναντι σε ομάδα της Τσάμπιονσιπ, με την Ίπσουιτς να κατεβαίνει απόψε με σημαντικές απουσίες. Γενικότερα οι φιλοξενούμενοι δεν δίνουν ιδιαίτερο βάρος στον θεσμό κι έτσι πέφτουν εύκολα θύματα μικρότερων ομάδων.

Συνεχίζω με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Πιτέρμπορο και την Μπαρνέτ. Οι γηπεδούχοι παραδοσιακά προσέχουν στα ματς κυπέλλου. Στην πρεμιέρα τους το Σάββατο επικράτησαν της Πλίμουθ παίζοντας αρκετά καλά. Από την άλλη η Μπαρνέτ δεν έπεισε στη δική της πρεμιέρα, ενώ ούτε σε αυτό το παιχνίδι θα έχει στη διάθεσή της τον πρώτο σκόρερ της πέρσι Ακιντέ.

Μεταφερόμαστε στην Γαλλία τώρα όπου η Λανς υποδέχεται την Αζαξιό για το Λιγκ Καπ Γαλλίας. Συναντιούνται για τρίτη σερί χρονιά οι δύο ομάδες στην πρώτη φάση του Κυπέλλου. Το 2015 η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι και πέρασε η Λανς ενώ και πέρσι η Λανς επικράτησε με 3-0. 0/2 μέχρι στιγμής για την Λανς στο πρωτάθλημα. Το αποψινό ματς είναι τελικός, καθώς δεν αποκλείεται σε περίπτωση ήττας να απομακρυνθεί ο τεχνικός Καζανόβα της Λανς.

Κλείνω με Β’ Βραζιλίας και την αναμέτρηση της Λουβερντένσε με την Γιουβεντούδε. Το ρόστερ των φιλοξενουμένων θυμίζει νοσοκομείο καθώς έχει 4 παίχτες τραυματίες ενώ απόψε θα της λείψουν άλλοι 3 λόγω τιμωριών. Σε αυτά να συνυπολογίσουμε και τις κάκιστες εμφανίσεις εκτός έδρας της Γιουβεντούδε, η οποία μετράει 6 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:45) Λούτον – Ίπσουιτς 1  2,65

(21:45) Πιτέρμπορο – Μπαρνέτ 1  1,73

(22:00) Λανς – Αζαξιό 1  1,75

(3:30) Λουβερντένσε – Γιουβεντούδε 1  2,22

Αγώνες σε ζωντανη αναμετάδοση (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Share on Facebook