Κ League 1: Ακάθεκτα τα φαβορί!

Μετά το ορεκτικό της 4ης αγωνιστικής, της K League 1, το οποίο ήταν μια ωραία ισοπαλία ανάμεσα σε Νταεγκού και Σανγκζού Σανγκμού, ακολουθεί το… κυρίως με τρεις αναμετρήσεις στο πρόγραμμα του Σαββάτου, το οποίο αρχίζει από νωρίς το πρωί (1ο:30). Η αναμέτρηση που ξεκινά πρώτη είναι το Γκανγκγόν – Τζέονμπουκ, ενώ στη 1 το μεσημέρι διεξάγονται τα Γκουανγζού – Ουλσάν και Μπουσάν Πάρκ – Σουγουόν.

Το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββάτου και οι αποδόσεις των επιλογών μου (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Η βαθμολογία

(10:30) Γκανγκγόν – Τζέονμπουκ

Τη δυσκολότερη μέχρι στιγμής αποστολή έχει την αγωνιστική αυτή η Γκανγκόν που στα πρώτα τρία ματς, έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα. Η ισοπαλία κόντρα στη Σέονγκναμ πιθανόν να την αδικεί λίγο, αλλά το θετικό από το ματς αυτό ήταν ότι θύμισε την απόδοση της πρεμιέρας και όχι το κακό πρόσωπο της 2η αγωνιστικής. Η Τζέονμπουκ έχει μπει με το απόλυτο 3 στα 3. Ακόμα δεν μας έχει εντυπωσιάσει με την απόδοση της, αλλά η δουλειά γίνεται ακόμα και έτσι. Οι δύο τους γενικά μας έχουν συνηθίσει σε υψηλά σκορ. Φαβορί η Τζέονμπουκ, αλλά από τη στιγμή που διπλό και over είναι σε παρεμφερείς αποδόσεις, θα προτιμήσουμε την ασφάλεια του over στο 1,70.

(13:00) Γκουανγζού – Ουλσάν

Την αγωνιστική που μας πέρασε το έτερο φαβορί για τον τίτλο γνώρισε την πρώτη γκέλα, φέρνοντας ισοπαλία με τη Μπουσάν Πάρκ εντός έδρας. Στην έδρα αυτή θέλει να επιστρέψει στις νίκες και είναι αλήθεια ότι η παράδοση είναι με το μέρος της, αφού στις τελευταίες 8 επισκέψεις της δεν έχει καμία ήττα ενώ μετρά 3 ισοπαλίες και 5 νίκες! Η Γκουανγζού φέτος είναι στο απόλυτο μηδέν. Ούτε βαθμό, ούτε γκολ μέχρι στιγμής. Κάποια στιγμή θα σπάσει το ρόδι που θα πάει, αλλά λογικά δεν θα είναι στο ματς αυτό. Ίσως έχει ενδιαφέρον το G/G στο 1,87 αλλά από τη στιγμή που το διπλό είναι στην τίμια απόδοση του 1,72 δεν υπάρχει λόγος να μην το κρατήσουμε.

(13:00) Μπουσάν Πάρκ – Σουγουόν

Η ισοπαλία που πήρε μέσα στην έδρα της Ουλσάν ήταν ο παρθενικός βαθμός της Μπουσάν στο φετινό πρωτάθλημα. Ήρθε σε ένα δύσκολο ματς και αυτό σίγουρα έχει κάνει πολύ καλό στην ψυχολογία της. Σεφτέ στους βαθμούς έκανε και η Σουγουόν, μόνο που εκείνη κέρδισε την Ιντσεόν, αναγκάζοντας τη να υποστεί την πρώτη της ήττα. Η παράδοση τόσο γενικά, όσο και με γηπεδούχο τη Μπουσάν, λέει «διπλό», αλλά το κλίμα είναι καλό στη γηπεδούχο και καμία εκ των δύο δεν θα ρισκάρει να χάσει. Μπορεί να βολευτούν με μια ισοπαλία. Μια επιλογή που συναντάμε σε απόδοση 3,25.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

Γκανγκγόν – Τζέονμπουκ Over 2.5 1,70

Γκουανγζού – Ουλσάν 2 1,72

Μπουσάν Πάρκ – Σουγουόν Χ 3,25

*Η βαθμολογία είναι από το gr.soccerway.com

Share on Facebook