Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα. Ο Ιούλιος ήρθε και σιγά σιγά πρέπει να μαζεύουμε τα μπογαλάκια μας και να πάμε σε άλλη παραλία. Το στοίχημα όμως δεν μένει πίσω, αφού όπως μας έδειξε ο Ιούνιος και τα προγνωστικά του matsomenosgatos.gr, υπάρχει πολύ ψωμί και συνεχόμενα ταμεία. Για σήμερα, στόχος είναι να ξεκινήσουμε το νέο μήνα με ένα μεγάλο ταμείο. Ένα σημείο από κάθε σκανδιναβική χώρα είναι η επιλογή μου. Νορβηγία, Σουηδία και Φινλανδία θα μας φέρουν εκεί που πρέπει…

Όταν την δεις, μπορείς να παίξεις την τριάδα του Γάτου με απόδοση 7,71 ΕΔΩ!

Χρονικά, ξεκινάμε με το 2-3 goal από το πρωτάθλημα Φινλανδίας και το ματς Σεϊναγιόεν – Ίντερ Τούρκου. Οι δυο ομάδες δεν σκοράρουν πολύ, αλλά χρειάζονται το αποτέλεσμα. Θεωρώ πως το συνηθισμένο εύρος γκολ είναι πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί. Για την ακρίβεια περιμένω τελικό σκορ 1-1, αλλά δεν ήθελα να ρισκάρω τόσο (τα ακριβή σκορ από Σεπτέμβρη, στις μεγάλες λίγκες).

Πάμε σε ένα πολύ κλειστό ματς, το Τζουργκάρντεν – Κάλμαρ για την Σουηδία. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν φουλ άμυνα και παρότι οι γηπεδούχοι είναι δυνατοί στην έδρα τους, τουλάχιστον για ένα ημίχρονο, μπορούν να κρατήσουν την ισοπαλία.

Τέλος, θα πάω στο Under 2,5, στον αγώνα Σάρπσμποργκ – Στρόμσγκοντσετ για την Ελίτεσέριεν Νορβηγίας. Χωρίς πολλές επιθετικές αρετές οι δυο τους, δεν περιμένω να δω πολύ θέαμα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(20:00) Τζουργκάρντεν – Κάλμαρ ΗΤ Χ 2,11
(20:00) Σάρπσμπουργκ – Στρόμσγκοντσετ Under 2,5 2,01
(18:30) Σεϊναγιόεν – Ίντερ Τούρκου 2-3 Goal 1,82

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..