Ν.Κορέα – Γερμανία: Να κερδίσουν εύκολο, να βγουν πρώτοι δύσκολο

Στις 17:00 σήμερα γίνεται το ματς της Γερμανίας με τη Νότια Κορέα. Σαφέστατο φαβορί, η παγκόσμια πρωταθλήτρια, ενώ η Κορέα θα προσπαθήσει να αποχαιρετίσει αξιοπρεπώς το φετινό Μουντιάλ. Μόνο με συνδυασμό αποτελεσμάτων, μπορεί να είναι πρώτη και να αποφύγει ένα δυνατό “σταύρωμα” με τoυς Βραζιλιάνους.

Νόμιμο & Ασφαλές Παιχνίδι

Η Νότια Κορέα είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου αλλά μέχρι τώρα στέκεται αξιοπρεπώς στα παιχνιδια της. Ήττες μεν, αλλά έχοντας πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις. Δεν διαθέτει την ποιότητα των άλλων τριών ομάδων του ομίλου (1-2 παίκτες ξεχωρίζουν σ’ αυτό το κομμάτι) αλλά σε πάθος και θέληση δεν στερείται. Και σήμερα θα παίξει με αυτό το στοιχεί κι έχοντας πάντα κατά νου, ότι απέναντι της βρίσκεται η παγκόσμια πρωταθλήτρια. Δε βλέπω αλλαγές στο αμυντικογενές 4-4-2 του Σιν Τάε-Γιονγκ.

Η Γερμανία, λυτρώθηκε από τον Τόνι Κρόος στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων και είναι και πάλι το φαβορί για την πρόκριση στον όμιλο. Μια πρόκριση που έρχεται με πολύ κόπο, καθόλου καλές εμφανίσεις και φυσικά με μεγάλο κόστος. Τι κόστος. Αν τα “πάντσερ” δεν τερματίσουν στην πρώτη θέση, πιθανότατα θα πέσουν πάνω στη Βραζιλία! Δεν το λες και καλό αυτό. Ειδικά με τις έως τώρα εμφανίσεις τους. Για να πάρουν την πρώτη θέση πρέπει να κερδίσουν με 1 γκολ περισσότερο απ’ ότι η Σουηδία θα κερδίσει (αν κερδίσει) το Μεξικό. Ο Λεβ έκανε κάποιες αλλαγές με τη Σουηδία, ενώ σήμερα μάλλον θα ξεκινήσει ο Γκουντογκάν αντί του Ρούντι και ο Χούμελς στο κέντρο της άμυνας αντί του τιμωρημένου Μπόατενγκ. Ερωτηματικό παραμένει αν ο Οζίλ θα ξεκινήσει, αφού οι γκρίνιες προς το πρόσωπο του παραμένουν. Δεν είναι μονο αυτός βέβαια, αλλά και ο Μίλερ που δεν πείθει.

Σε κακή κατάσταση η Γερμανία, αλλά ακόμα κι έτσι είναι το φαβορί. Αφού έκαναν το “δύσκολο” δε νομίζω να έχουν πρόβλημα να κερδίσουν τους Κορεάτες. Βέβαια το να βγουν πρώτοι μόνο εύκολο δεν είναι, αλλά όπως έστρωσαν, ας κοιμηθούν. Βλέπω ότι το 2-3 γκολ είναι στο 2.20. Δεν πιστεύω ότι ο Νόιερ θα δει και πάλι την εστία του να παραβιάζεται, αλλά ούτε ότι η επίθεση της “νασιοναλμάνσαφτ” θα σκοράρει “κατά ριπάς”. Με ρίσκο παίρνω το 5.50 στο γκολ του Χούμελς αφού τα χτυπήματα του Κρόος είναι “κίνδυνος-θάνατος” και το ύψος των Κορεατών είναι περιορισμένο. Στο λάιβ πάντως η απόδοση αυτή θα είναι πολύ μεγαλύτερη για όποιον θέλει να ρισκάρει.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(17:00) Ν. Κορέα – Γερμανία, 2-3 γκολ (2.20)
(17:00) Ν. Κορέα – Γερμανία, Χούμελς Να Σκοράρει (5.50)

Share on Facebook