Μας κοροϊδεύει. Δεν εξηγείται αλλιώς. Το Λαγωνικό με μια εμφάνιση για… Όσκαρ, έκανε το απόλυτο στις προτάσεις του Σαββάτου προσφέροντας μας απλόχερα ένα «Πέντε στα Πέντε»!

Αποδείθηκε κοσμογυρισμένος ο φίλος μας, αφού αποφάσισε να πάει από τις μαγευτικές Σέρρες στην Αμερική κι αυτό μέσω Σκωτίας! Χαλάλι του όμως, αφού στην επιστροφή είχε στις αποσκευές το «απόλυτο», όπως είπαμε, στις προβλέψεις. Ωραία λέξη τελικά το «απόλυτο».

Στα εντός συνόρων, κράτησε το διπλό (με κάλυψη στο DNB) του Κισσαμικού «στας Σέρρας» και πληρώθηκε στο 2.21. Στη γειτονική Τουρκία έπιασε το συνδυαστικό Χ2 & GG στο ματς της Φενέρμπαχτσε μέσα στην έδρα της Σίβασπορ στο 2.05. Η ηδονή ήταν μεγάλη σ’ αυτό το ματς αφού το 1-2 των γηπεδούχων έγινε στο 90’+! Έκλεισε την Ευρωπαϊκή του περιοδεία στην Σκωτία με το διπλό της Κίλμανροκ στο 2.10!

Στην Αμερική που πήγε μετά, αποφάσισε να το παίξει… διπλο ταμπλό. Και στις κοσμοπολίτικες ΗΠΑ και στην «αλητεία» της Λατινικής Αμερικής. Στο MLS, έπιασε το συνδυαστικό 1Χ & GG της Νέας Υόρκης με το Μόντρεαλ στο 2.00 σχεδόν, ενώ στο Γοδόι Κρουζ – Τεμπερλέι, αποφάσισε να συνδυάσει τον άσσο με το Over 2.5 και μας χάρισε άλλό ένα ωραιότατο 2.56.

Εάν κάποιος αποφάσιζε ν’ ακολουθήσει «τυφλά» το Λαγωνικό κι έπαιζε την πεντάδα, θα έβγαζε συνολική απόδοση -κρατηθείτε- 48.00!

Εσύ δε θες να παίξεις νόμιμα τις προτάσεις του Λαγωνικού με την απίστευτη ρέντα; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by CLC Web Solutions.