Παρολί με τρία διπλά (22/1)

Tώρα θα δούμε διπλά! Όχι πολλά, αλλά λίγα και καλά. Θα σας δώσω μια δυνατή τριαδούλα για παρολί που καλοπληρώνει!

 

Η Αταλάντα περνάει από το Τορίνο και πληρώνει επί 3,35! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

 

Σπέτσια – Ρόμα

Βελτιωμένη με την επανέναρξη η Ρόμα, έχει καταφέρει να σοβαρευτεί αμυντικά και έτσι παίρνει τα παιχνίδια ακόμα και αν δεν παίζει θελκτικό στο μάτι ποδόσφαιρο. Είναι στην 6η θέση, θέλει να εδραιωθεί εκεί ώστε να έχει σίγουρη την Ευρώπη και παράλληλα να μείνει μέσα στο κόλπο της 4αδας και της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σπέτσια είναι ομάδα 1-2 κλικ πιο κάτω ποιοτικά, οπότε με μια ανάλογη εμφάνιση με τα τελευταία της παιχνίδια, βλέπω να έρχεται ένα κυνικό 0-1, 0-2. Τίμιο το 1,70 του διπλού.

 

Γιουβέντους – Αταλάντα

Στη Γιουβέντους έπεσε βαρύς ο πέλεκυς και το -15 που την πήγε στη 10η θέση! Τα προβλήματα είναι πολλά στην «κυρία» και είναι πολύ σοβαρότερα τα όσα γίνονται εκτός των γραμμών, παρά εντός αυτών. Είναι ευκαιρία για την Αταλάντα να εκμεταλλευτεί την αναμπουμπούλα αυτή και να φύγει από το Τορίνο με ένα διπλό που θα την εδραιώσει στην εξάδα και μπορεί να τη βάλει ακόμα και εντός 4αδας. Όσο και να λέμε ότι οι παίκτες είναι επαγγελματίες, δεν γίνεται να είναι ανεπηρέαστοι. Ακόμα και αν στο τέλος κερδίσει η Γιούβε και μόνο το 3,35 που πληρώνει μια ομάδα σαν την Αταλάντα με ποιότητα και που αγαπάει τα εκτός, αξίζει να πληρώσουμε για να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί!

 

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ πάει για τη νίκη και μόνο στο Μπιλμπάο, μη θέλοντας να χάσει άλλο έδαφος από τη Μπάρτσα στη μάχη του τίτλου. Πάντα είναι ματς με ένταση αυτά, αφού είναι μεγάλο το μίσος ανάμεσα σε Βασκονία και Καστίγια. Δυστυχώς για τη γηπεδούχο, οι παίκτες – κλειδιά δεν είναι σε καλή κατάσταση και με τα υπάρχοντας δεδομένα μοιάζει δύσκολο να πάρουν κάτι από το ματς αυτό. Η Ρεάλ έχει 5-2-0 στα 7 τελευταία με τη Μπιλμπάο, οπότε μάλλον πάμε για την 6η νίκη απόψε με την απόδοση στο 2,53!

 

14,40 απόδοση πληρώνει η τριάδα με διπλά! Μην τη χάσεις…(ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Share on Facebook

Οι αποδόσεις ήταν αυτές όταν γραφόταν το άρθρο και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |