TIPS
Προγνωστικά Στοιχηματικές Ταμεία Προσφορά
Ημέρας

ΠΕΝΤΕ ΠΙΘΑΝΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

Οι ισοπαλίες είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να παίζεις στοίχημα. Προσωπικά είναι κάτι που μου αρέσει πολύ, κυρίως λόγω των πολύ καλών αποδόσεων, αφού τα Χ πληρώνουν, σχεδόν πάντα, πάνω από 3,00. Οπότε, ένας πολύ ωραίο παιχνίδι που συνηθίζω να κάνω, είναι το εξής:

Όλα μονά

Τις ημέρες που έχει πολλά παιχνίδια, κυρίως δηλαδή Σαββατοκύριακα ή Τρίτες, Τετάρτες και Πέμπτες, διαλέγω τις πέντε πιο πιθανές ισοπαλίες και τα παίζω όλα μονά. Για να κερδίσω, θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον οι δύο, οπότε με δύο στα πέντε έχω ένα αρκετά καλό κέρδος. Φυσικά, με τρεις επιτυχίες και πάνω, μιλάμε για πάρτυ. Ακόμη και με μόλις ένα Χ να περνάει, θα πάρουμε πίσω πάνω από το μισό ποντάρισμά μας.

Παρολί

Προσωπικά, πάντα ρίχνω και ένα πολύ μικρό ποσό στο παρολί με τις πέντε ισοπαλίες, που σίγουρα μπορεί να πληρώσει εξαιρετικά.

Σύστημα με δυάδες

Από κει και πέρα, μου αρέσει πολύ να παίζω και διάφορα συστήματα με τα πέντε Χ. Πολύ ενδιαφέρον είναι να ζητάμε δυάδες. Το κόστος είναι δέκα φορές επί ότι πολλαπλασιαστή επιλέξουμε. Για παράδειγμα, αν επιλέξουμε πολλαπλασιαστή το 10, το κόστος είναι 100 μονάδες. Σε περίπτωση που περάσουν μόνο δύο από τα πέντε Χ, τότε είτε θα έχουμε μικρή απώλεια, είτε θα είμαστε στα “λεφτά μας” είτε θα έχουμε ένα μικρό κέρδος, ανάλογα και με την απόδοση των ισοπαλιών. Ας υποθέσουμε οτι θα έχουμε αποδόσεις με μ.ο. το 3,00. Με ένα Χ ή κανένα, φυσικά δεν παίρνουμε τίποτα. Αν όμως περάσουν τα τρία από τα πέντε, τότε θα πληρωθούμε τρεις δυάδες, με επιστροφή 270 μονάδες τουλάχιστον. Άρα, μιλάμε για σημαντικό κέρδος. Δεν συζητάω για το που μπορεί να φτάσει το ταμείο, αν πιάσουμε τέσσερα ή πέντε Χ.

Το παιχνίδι μας με τα Χ!

Άρα οι τρεις τύποι παιχνιδιού που επιλέγουμε για τις πέντε πιθανές ισοπαλίες είναι:

  1. Πέντε Χ όλα μονά με δυνατό ποντάρισμα.
  2. Πέντε Χ σε παρολί με μικρό ποντάρισμα.
  3. Σύστημα που θα ζητάμε δυάδες, με ποντάρισμα που αντέχει η τσέπη μας.

Βρες τα καλύτερα Χ και παίξε με τα συστηματάκια μας (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

Πριν ρίξουμε το δελτιάκι μας σκεφτόμαστε πάντα το υπεύθυνο παιχνίδι. Παίζουμε μόνο όσα μπορούμε πολύ εύκολα να χάσουμε, χωρίς να μας νοιάζει καθόλου. Έτσι, όταν πάμε ταμείο θα μαστε σούπερ χαρούμενοι και όταν πάμε κουβά, δεν θα μαστε συντετριμμένοι.21+. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι., 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, 21+ I Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας I ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Διεξαγωγή παιγνίων βάσει αρχών υπεύθυνου παιχνιδιού I Παίξε Υπεύθυνα. Ρυθμιστής: MGA Ι Ρυθμιστής εμπορικής επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Euroleague: Το Top 8 και οι αποδόσεις του!

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας και για πρώτη φορά μετά από 2,5 δεκαετίες, δεν θα έχουμε ελληνική συμμετοχή στο Top 8. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφεραν, με τον πρώτο να απογοητεύει και το δεύτερο να είναι Περισσότερα

Για… ταμείο περάστε από εδώ

Κατά την προσφιλή μας συνήθεια, θα κάνουμε την στοιχηματική βόλτα στην Ευρώπη στην προσπάθεια να βρούμε «λαβράκια».

Περισσότερα

Tριαδούλα για… ορντέβρ!

Αφού κόπασε κάπως το κύμα από τα Ευρωπαϊκά ματς, επιστρέφουμε στη δράση των εγχώριων πρωταθλημάτων. Σήμερα Παρασκευή στις top λίγκες δεν έχουμε και πολλά πράγματα.

Περισσότερα

Ο Ματσωμένος Γάτος και η παρέα του σας δίνουν καθημερινά τα προγνωστικά τους για το στοίχημα από το 2011. Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη πληροφόρηση του παίκτη, πριν ποντάρει σε κάποιο στοιχηματικό γεγονός. Είμαστε site χωρίς συνδρομές και αυτό μπορεί να συνεχιστεί, ΜΟΝΟ εάν πραγματοποιείτε τις εγγραφές σας στις στοιχηματικές μέσω των banner μας ή των παραπομπών προς τις στοιχηματικές πλατφόρμες που συνεργαζόμαστε. Μπορείτε να βρίσκετε πληροφορίες και αξιολογήσεις για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, θεωρία στοιχήματος και άλλα πολλά.