Περού – Δανία: Η μεγάλη μάχη της 2ης θέσης!

Στις 19:00 στη Μορντόβια Αρένα του Σαράνσκ, διεξάγεται το δεύτερο παιχνίδι για τον 3ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στο φορμαρισμένο Περού και τη Δανία. Η Γαλλία είναι φαβορί σε αυτό τον όμιλο, επομένως οι δύο ομάδες αναμένεται να κονταροχτυπηθούν για το δεύτερο εισιτήριο που θα τους στείλει στη φάση των νοκ άουτ παιχνιδιών και σίγουρα δεν βολεύονται ιδιαίτερα με ισοπαλία απόψε.

Περού – Δανία με 0% γκανιότα* (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Το Περού επιστρέφει στο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από 36 ολόκληρα χρόνια και φυσικά θα έχει στη διάθεσή του τον μεγάλο πρωταγωνιστή των προκριματικών Πάολο Γκερέρο. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη, γεγονός που δίνει και έξτρα ψυχολογία στο Περού.

Η Δανία χρειάστηκε τους αγώνες μπαράζ κόντρα στην Ιρλανδία για να προκριθεί και να επιστρέψει στο Μουντιάλ μετά το 2010. Η Δανία διαθέτει ένα πολύ καλό και έμπειρο σύνολο με παίκτες που αγωνίζονται σε μεγάλα πρωταθλήματα και σίγουρα αυτή η εμπειρία τους θα μετρήσει στα παιχνίδια του ομίλου. Πλήγμα για τους Δανούς σίγουρα η απουσία του Μπέντνερ ο οποίος τραυματίστηκε λίγο πριν ενσωματωθεί στην αποστολή της χώρας του.

Στα στοιχηματικά τώρα, κάτι με τραβάει να στηρίξω το Περού. Είναι ο ενθουσιασμός τους μετά την απουσία πολλών χρόνων, είναι η επιστροφή του Γκερέιρο, δεν ξέρω ακριβώς. Άσσος με κάλυψη dnb η πρώτη μου επιλογή. To Περού επίσης παίζει γενικά κλειστά και λογικά η Δανία θα πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτό, οπότε η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο δείχνει καλή επιλογή.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(19:00) Περού – Δανία 1DNB  2,25
Περού – Δανία X ημ.  1,91

Share on Facebook