Προγνωστικά Ματσωμένος
Προγνωστικά Λαγωνικό
Προγνωστικά Μικρός Guru
Προγνωστικά Στοιχηματικές Ταμεία Στοίχημα της
Ημέρας

Προεπισκόπηση προκριματικών Euro 2020

Κορυφώνεται η δράση στα Προκριματικά του Euro 2020 στα ματς που ακολουθούν θα σφραγιστούν και τα τελευταία εισιτήρια των ομάδων που θα συμμετέχουν στην κορυφαία διοργάνωση. Ας δούμε λίγο πως έχει η εικόνα στον κάθε όμιλο της φάσης αυτής.

Όλα τα μακροχρόνια από τους ομίλους στον Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Group A

1. Αγγλία  15

2. Τσεχία  12

3. Κόσοβο  11

4. Μαυροβούνιο  3

5. Βολυγαρία  3

Τα πράγματα στον όμιλο αυτό έχουν ξεκαθαρίσει μπορούμε να πούμε για το φαβορί που είναι η Αγγλία η οποία θέλει μια νίκη για να κλειδώσει την πρωτιά, ενώ μάχη θα γίνει θα τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε Τσεχία και Κόσοβο με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται στην Τσεχία (14/11). Μεγάλο φαβορί οι Τσέχοι η πρόκριση των οποίων είναι σε απόδοση 1,22 ενώ του Κοσόβου είναι στο 4,00.

14/11

Τσεχία – Κόσοβο

Αγγλία – Μαυροβούνιο

17/11

Βουλγαρία – Τσεχία

Κόσοβο – Αγγλία

Group B

1. Ουκρανία  19

2. Πορτογαλία  11

3. Σερβία 10

4 Λουξεμβούργο 4

5. Λιθουανία

Εδώ οι Ουκρανοί έχουν και τυπικά πάρει την πρωτιά, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στο ποια θα ακολουθήσει στη 2η θέση. Κατά 99% θα είναι οι Πορτογάλοι οι οποίοι έχουν πολύ εύκολο πρόγραμμα αρκεί να κάνουν τα βασικά στα δύο ματς που απομένουν αφού παίζουν με Λιθουανία και Λουξεμβούργο. Εδώ μακροχρόνια δεν υπάρχει κάτι με αξία αφού η πρόκριση των Πορτογάλων είναι κοντά στη μονάδα!

14/11

Πορτογαλία – Λιθουανία

Σερβία – Λουξεμβούργο

17/11

Λουξεμβούργο – Πορτογαλία

Σερβία – Ουκρανία

Group C

1. Ολλανδία  15

2. Γερμανία  15

3. Β. Ιρλανδία  12

4. Λευκορωσία  4

5. Εσθονία  1

Την τύχη στα χέρια τους κρατάνε Ολλανδία και Γερμανία που θα πάνε χέρι – χέρι στη διοργάνωση. Η Βόρεια Ιρλανδία αποτέλεσε την έκπληξη αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση και έμεινε στις καλές εντυπώσεις. Ενδιαφέρον εδώ παρουσιάζει το ποια ομάδα θα πάρει την πρωτιά με τους «οράνιε» να είναι το φαβορί με απόδοση 1,40 ενώ τα «πάντσερ» είναι στο 2,80.

14/11

Γερμανία – Λευκορωσία

Β. Ιρλανδία – Ολλανδία

17/11

Γερμανία – Β. Ιρλανδία

Ολλανδία – Εσθονία

Group D

1. Ιρλανδία  12

2. Δανία  12

3. Ελβετία  11

4. Γεωργία 8

5. Γιβραλτάρ

Με ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε την έκβαση του ομίλου αυτού. Η Ιρλανδία αυτή τη στιγμή οδηγεί την κούρσα αλλά τα φαβορί για την πρόκριση είναι Ελβετία και Δανία. Οι Ελβετοί με το εύκολο πρόγραμμα θα πάρουν την πρωτιά, ενώ όλα για όλα θα παιχτούν μέσα στην Ιρλανδία την τελευταία αγωνιστική με τη Δανία να πηγαίνει 99,9% όντας στο +3. Το να είναι η νικήτρια η Ελβετία στον όμιλο πληρώνει 1,60, ενώ της Δανίας στο 2,40.

15/11

Δανία – Γιβραλτάρ

Ελβετία – Γεωργία

18/11

Γιβραλτάρ – Ελβετία

Ιρλανδία – Δανία

Group E

1. Κροατία  14

2. Ουγγαρία  12

3. Σλοβακία  10

4. Ουαλία  8

5. Αζερμπαϊτζάν  1

Εδώ οι Κροάτες είναι με το…ενάμιση πόδι πρώτοι και το ενδιαφέρον πάει στην 2η θέση. Οι Σλοβάκοι με δύο νίκες παίρνουν το εισιτήριο. Έχουν ματς λιγότερο από τους «μαγυάρους» συνεπώς κρατούν εν μέρει την τύχη τους στα χέρια τους. Καθοριστικό θα είναι το ματς στην Κροατία αλλά καρδιοχτύπια θα υπάρχουν ούτως στο φινάλε. Δεν πρέπει να ξεγράφουμε τους Ουαλούς που έχουν εύκολο ματς κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν και ένα εντός έδρας «τελικό» κόντρα στην Ουγγαρία. Η πρόκριση των Σλοβάκων είναι στο 2,25, των Ούγγρων στο 2,50 ενώ των Ουαλών στο 3,30.

Group F

1. Ισπανία  2ο

2. Σουηδία  15

3. Ρουμανία  14

4. Νορβηγία  11

5. Ν. Φερόε  3

6. Μάλτα  3

Ακόμα ένας ανοιχτός όμιλος. Οι Ισπανοί όπως αναμενόταν πήραν την πρωτιά και υπάρχει ένα μπρα – ντε – φερ Σοουδίας και Ρουμανίας για τη δεύτερη θέση. Το φαβορί για την πρόκριση είναι οι Σουηδοί ακόμα και με ήττα μέσα στο Βουκουρέστι αφού κλείνουν με ματς εντός με τα Φερόε, ενώ οι Ρουμάνοι έχουν τελευταία αγωνιστική εκτός την Ισπανία. Οι Νορβηγοί έχουν το πιο βατό πρόγραμμα αλλά δεν βγαίνουν τα…κουκιά. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η απόδοση για πρόκριση των Ρουμάνων που είναι στο 4,20.

15/11

Νορβηγία – Ν. Φερόε

Ρουμανία – Σουηδία

Ισπανία – Μάλτα

18/11

Μάλτα – Νορβηγία

Ισπανία – Ρουμανία

Σουηδία – Ν. Φερόε

Group G

1. Πολωνία  19

2. Αυστρία  16

3. Β. Μακεδονία  11

4. Σλοβενία  11

5. Ισραήλ  11

6. Λετονία  0

Ήταν από τους πλέον ανταγωνιστικούς ομίλους, αλλά στο τέλος επικράτησαν τα φαβορί. Πολωνία και Αυστρία έχουν πάρει ουσιαστικά την πρόκριση ενώ η ομάδα του Λεβαντόφσκι πιθανότατα θα είναι και πρώτη. Σε ότι αφορά μακροχρόνια εδώ δεν υπάρχει κάτι με αξία αφού είναι όμιλος που έχει κριθεί.

16/11

Σλοβενία – Λετονία

Αυστρία – Β. Μακεδονία

Ισραήλ – Πολωνία

19/11

Β. Μακεδονία – Ισραήλ

Λετονία – Αυστρία

Πολωνία – Σλοβενία

Group H

1. Τουρκία  19

2. Γαλλία  19

3. Ισλανδία  15

4. Αλβανία  12

5. Ανδόρα  3

6. Μολδαβία  3

Εδώ τα πράγματα έχουν κριθεί όσον αφορά το θέμα πρόκρισης. Τις θέσεις 1 και 2 θα μοιραστούν οι Τουρκία και Γαλλία. Οι Τούρκοι έχουν ελαφρώς δυσκολότερο πρόγραμμα αφού το ένα εκ των δύο ματς που θα δώσουν είναι με τους Ισλανδούς που διατηρούν μαθηματικές ελπίδες. Βέβαια εντός έδρας είναι το μεγάλο φαβορί  και κλείνοντας μέσα στην Ανδόρα εκτιμώ ότι θα πάρει την πρωτιά. Ακριβώς ίδιες οι αποδόσεις για πρωτιά με Τουρκία και Γαλλία να είναι στο 1,90.

14/11

Τουρκία – Ισλανδία

Αλβανία – Ανδόρα

Γαλλία – Μολδαβία

17/11

Αλβανία – Γαλλία

Ανδόρα – Τουρκία

Μολδαβία – Ισλανδία

Group I

1. Βέλγιο  24

2. Ρωσία  21

3. Κύπρος  10

4. Σκωτία  9

5. Καζακστάν  7

6. Σαν Μαρίνο  0

Όμιλος που έχει χαθεί το ενδιαφέρον προ πολλού. Βέλγιο και Ρωσία έκαναν περίπατο με τους Βέλγους να έχουν το απόλυτο και τους Ρώσους να έχουν μια ήττα (από τους Βέλγους). Το μόνο που έχει ενδιαφέρον, όχι στοιχηματικά, είναι αν οι Βέλγοι θα πάρουν την πρωτιά με το 10 στα 10.

16/11

Κύπρος – Σκωτία

Ρωσία – Βέλγιο

Σαν Μαρίνο – Καζακστάν

19/11

Βέλγιο – Κύπρος

Σαν Μαρίνο – Ρωσία

Σκωτία – Καζακστάν

Group J

1. Ιταλία  24

2. Φινλανδία  15

3. Αρμενία  10

4. Βοσνία  10

5. Ελλάδα  8

6. Λιχτενστάιν  2

Άργησε να ξυπνήσει η Εθνική και το τρένο χάθηκε. Οδηγός της κούρσας είναι οι Ιταλοί που πάει ολοταχώς για το απόλυτο, ενώ θα την ακολουθήσει η Φινλανδία. Στοιχηματικά δεν υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον για κάποιο μακροχρόνιο, πρόκριση κλπ…

Ευρωλίγκα: Χωρίς Σπανούλη στη Μαδρίτη!

Ο Ολυμπιακός δίνει ένα πολύ δύσκολο ματς στη Μαδρίτη και μάλιστα χωρίς τον μεγάλο του αρχηγό, τον Βασίλη Σπανούλη. Όμως, ήταν πολύ βελτιωμένος κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε πως με πάρα πολλές απουσίες έχει καταφέρει να κερδίσει Περισσότερα

Τo Europa League στη σέντρα με εκατοντάδες επιλογές

Σήμερα θα μάθουμε τις 24 ομάδες που θα προκριθούν στην επόμενη φάση του Europa League. Μαζί με τις οκτώ που ήρθαν από το Champions League θα συμπληρώσουν τη φάση των 32. Πολλά έχουν ξεκαθαρίσει και πολύ περισσότερα είναι ακόμη ανοιχτά. Περισσότερα

Τσάμπιονς Λιγκ: Τι βλέπει ο Γάτος για την Τετάρτη 11/12

Παρότι χθες είχαμε αρκετές εκπλήξεις στο Champions League, μπορώ να πω οτι η σημερινή μέρα είναι πιο δύσκολη στοιχηματικά. Φυσικά ξεχωρίζει για μας η «μάχη» του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, για την τρίτη θέση του ομίλου, ενώ χαμός θα Περισσότερα

Europa League: Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής

Τελευταία αγωνιστική στους δώδεκα ομίλους του Europa League. Λίγα είναι τα γκρουπ όπου δεν υπάρχει το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού ακόμη κι αν έχει κριθεί η πρόκριση σε μερικούς, υπάρχει το θέμα της πρώτης θέσης, που θα παίξει ρόλο στην Περισσότερα

Ο Ματσωμένος Γάτος και η παρέα του σας δίνουν καθημερινά τα προγνωστικά τους για το στοίχημα από το 2011. Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη πληροφόρηση του παίκτη, πριν ποντάρει σε κάποιο στοιχηματικό γεγονός. Είμαστε site χωρίς συνδρομές και αυτό μπορεί να συνεχιστεί, ΜΟΝΟ εάν πραγματοποιείτε τις εγγραφές σας στις στοιχηματικές μέσω των banner μας ή των παραπομπών προς τις στοιχηματικές πλατφόρμες που συνεργαζόμαστε. Μπορείτε να βρίσκετε πληροφορίες και αξιολογήσεις για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, θεωρία στοιχήματος και άλλα πολλά.


TIPS