Το Κόπα Άφρικα θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αιγύπτου και όπως είναι λογικό, η διοργανώτρια είναι και το φαβορί για να πάρει το τρόπαιο, σύμφωνα με τις αποδόσεις. Η ομάδα των Σαλάχ και Ουάρντα παίζεται αυτή τη στιγμή με 5,00. Στη δεύτερη θέση είναι η Σενεγάλη του Σαντιό Μανέ, με απόδοση 7,00, ενώ η πάντα ισχυρή της αφρικανικής ηπείρου, Γκάνα, παίζεται με 7,50. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Νιγηρία και Μαρόκο, με 10,00 και 11,00 αντίστοιχα.

Ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι το Καμερούν με 12,00, η Αλγερία με 13,00, αλλά και το Μάλι με 18,00. Προσωπικά πάντως θα ποντάρω λίγα στη Σενεγάλη και άλλα λίγα στο Μαρόκο, που μου αρέσουν πάρα πολύ, ως ρόστερ. Η απόδοση της Αιγύπτου είναι μικρή και παρότι οι «Φαραώ» έχουν τον Σαλάχ, γενικά δεν τρελαίνομαι με το ρόστερ τους. Η Γκάνα έχει χάσει την αίγλη του παρελθόντος, ενώ οι Νιγηρία, Καμερούν και Αλγερία είναι πάντα επικίνδυνες.

Όσον αφορά τον πρώτο σκόρερ του Κόπα Άφρικα, ο Σαλάχ έχει το πλεονέκτημα, με απόδοση 5,50. Ο Σαντιό Μανέ παίζεται με 8,00 ενώ ο Ζίγιες του Άγιαξ και του Μαρόκο, πληρώνουν επί 18,00. Ο Χασάν του Ολυμπιακού δίνει 20,00.

Δες τις αποδόσεις για το νικητή του Κόπα Άφρικα και τον πρώτο σκόρερ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

 

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..