Δεκατρία ματς διεξάγονται σήμερα για τα προκριματικά του Euro 2020. Το πόσο δύσκολα είναι αυτά τα ματς για προγνωστικά φάνηκε από τα χθεσινά αποτελέσματα. Οι ομάδες έχουν παίκτες κουρασμένους, που σκέφτονται τις διακοπές τους και δεν μπορούν να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια τους. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες σταθερές που μπορούμε να βασιστούμε, αλλά πρέπει να προσέξουμε πολύ με τα πονταρίσματά μας. Πάντα, ούτως ή άλλως, να παίζουμε υπεύθυνα!

Από τα δεκατρία ματς που διεξάγονται σήμερα, έχω βρει στοιχηματικές ευκαιρίες στα έξι. Δεν θα δώσω κατεύθυνση σε σχέση με τα ταιριάσματα που θα κάνει ο καθένας σας. Φτιάξτε τα παρολάκια μόνοι σας, ανάλογα με τα γούστα σας. Εγώ πάντως, θα τα παίξω και μονά.

Στις βασικές επιλογές μου τα διπλά της Γαλλίας και της Ιταλίας. Οι δύο αυτές ομάδες είναι πολύ ανώτερες από Τουρκία και Ελλάδα αντίστοιχα και εκτιμώ πως η νίκη τους θα έρθει, εύκολα ή δύσκολα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ρίξω και μια δυαδούλα με μόνο αυτά τα δύο.

Βλέπω επίσης να χάνει η Κύπρος στη Σκωτία. Ο νέος τεχνικός των γηπεδούχων έχει φέρει άλλο αέρα στους Βρετανούς, ενώ ο προπονητής της Κύπρου προσπαθεί να πετύχει ανανέωση στο ρόστερ, κάτι που σχεδόν πάντα, έχει αρνητικές επιπτώσεις στην αρχή.

Πολύ κλειστά ματς τα Εσθονία – Β. Ιρλανδία και Φινλανδία – Βοσνία. Στο πρώτο θα πάω με την ισοπαλία στο ημίχρονο (φοβάμαι το διπλό της Β. Ιρλανδίας) και στο δεύτερο θα επιλέξω την ισοπαλία ως τελικό αποτέλεσμα. Τέλος, μια έκπληξη. Η Γερμανία παίζει κόντρα στην εξαιρετική, τον τελευταίο καιρό, Λευκορωσία και θα δώσω το GG που πληρώνει εξαιρετικά.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(19:00) Εσθονία – Β. Ιρλανδία ΗΤ Χ 1,86
(21:45) Λευκορωσία – Γερμανία GG 2,47
(21:45) Τουρκία – Γαλλία 2 1,62
(21:45) Σκωτία – Κύπρος 1 & Over 1,5 1,79
(19:00) Φινλανδία – Βοσνία Χ 3,05
(21:45) Ελλάδα – Ιταλία 2 1,89

Εξαιρετικές οι αποδόσεις της Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

©Copyright 2019 Ματσωμένος Γάτος - Όλα για το Στοίχημα by Clickit Media Ltd..